Cauza morţii lui Jeffrey Epstein, găsit spânzurat săptămâna trecută în închisoare

Cauza morţii lui Jeffrey Epstein, găsit spânzurat săptămâna trecută în închisoare

Jeffrey Epstein FOTO pagesix.com

O autopsie a ajuns la concluzia că omul de afaceri Jeffrey Epstein, care a fost găsit mort în celula sa sâmbăta trecută, s-a spânzurat, a declarat vineri o purtătoare de cuvânt a Biroului medicului legist din New York, relatează Reuters şi AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Omul de afaceri  a fost găsit mort în celula sa de la Centrul corecţional metropolitan din Manhattan, ceea ce a declanşat o investigaţie asupra morţii sale. El avea 66 de ani la momentul decesului.Jeffrey Epstein era acuzat că a adus în luxoasele sale reşedinţe, în special la New York şi în Florida, zeci de femei, pe care le forţa să-i facă "masaje" care se transformau aproape întotdeauna în raporturi sexuale forţate.
 
Conform unor surse anonime citate de Washington Post si de New York Times, autopsia finanţistului de 66 de ani, gasit mort în celula sa din Manhattan sâmbată trecută, a relevat o fractura a osului hioid, aflat în apropiere de mărul lui Adam.
 
„Ne vom comunica concluziile foarte curând. Este vorba despre sinucidere prin spânzurare”, a declarat purtătoarea de cuvânt al Biroului medicului legist, Aja Worthy-Davis.
 
Epstein avea deja la activ o infracţiune sexuală, după ce a pledat vinovat în 2008, în statul Florida, la acuzaţia că a plătit o minoră pentru sex.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: