Atac armat lângă o biserică din New York. Atacatorul a fost împuşcat de poliţie după ce a deschis focul asupra mulţimii strigând „Omorâţi-mă!” VIDEO

Atac armat lângă o biserică din New York. Atacatorul a fost împuşcat de poliţie după ce a deschis focul asupra mulţimii strigând „Omorâţi-mă!” VIDEO

Atac armat în New York, Foto Getty Images

Un bărbat a fost omorât de poliţia din New York, duminică, după ce a deschis focul asupra mulţimii strânse pentru un concert de colinde în faţa unei biserici din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atacatorul ar fi strigat „Omorâţi-mă!” în timp de a deschis focul asupra mulţimii de pe treptele catedralei. Poliţia nu a ezitat, iar bărbatul a fost omorât, conform Reuters.
 
Nimeni nu a mai fost rănit datorită intervenţei rapide a trei poliţişti aflaţi la faţa locului, a clarificat Demor Shea, şeful poliţiei din New York City.
 
Atacatorul, încă neidentificat, a fost lovit cel puţin o dată în cap de către un glonţ şi a fost dus la un spital din apropiere, unde a fost constatat decesul său. Shea a declarat că poliţiştii au tras, în total, 15 gloanţe către bărbat.
 
Poliţiştii au găsit două arme semiautomate şi o geantă care ar fi aparţinut atacatorului. În interiorul genţii, aceştia au găsit o canistră cu benzină, o frânghie, sârmă, mai multe cuţite şi o biblie.
 
Aproximativ 15 persoane se aflau la concertul de colinde atunci când atacatorul şi-a făcut apariţia pe scările catedralei, urlând „Omorâţi-mă!” şi ”Împuşcaţi-mă” în timp ce trăgea cu arma. Lumea prezentă la faţa locului a început să fugă panicată, iar poliţiştii au intrat în acţiune, somându-l pe această să-şi arunce arma. Acesta nu a dat niciun semn că ar urma să facă asta, aşa că poliţiştii l-au împuşcat.
 
„Din fericire, anul acesta, din cauza COVID-19, evenimentul a fost mult mai restrâns decât de obicei. Doar graţia lui Dumnezeu a făcut ca nimeni să nu fie rănit de gloanţe”, a mai spus şeful poliţiei din New York.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările