Alegeri SUA 2020. Donald Trump vrea un test antidopaj la prima dezbatere televizată cu Joe Biden

Alegeri SUA 2020. Donald Trump vrea un test antidopaj la prima dezbatere televizată cu Joe Biden

Colaj cu Donald Trump (stânga) şi Joe Biden FOTO AFP

Donald Trump a cerut duminică un control antidopaj pentru adversarul său democrat Joe Biden înainte sau după prima lor dezbatere electorală, programată pentru marţi, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Voi cere în mod ferm un test antidopaj pentru Joe Biden adormitul înainte sau după dezbaterea de marţi seara”, a scris pe Twitter republicanul în vârstă de 74 de ani, atacându-şi din nou adversarul pe tema capacităţilor sale cognitive.

„Performanţele sale în cursul dezbaterilor au fost INEGALE, ca să spun cu blândeţe. Oare drogurile au produs această discrepanţă???”, a adăugat liderul de la Casa Albă, dat învins în prezent de sondaje la alegerile din 3 noiembrie.

Cunoscut pentru gafele sale, Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, a admis că dezbaterea televizată de marţi va fi „dificilă”.

„Se va axa pe atacuri la persoană şi minciuni”, a afirmat el.

„El (Trump) nu ştie cum să discute fapte. Nu e atât de deştept”, a spus Biden.

Donald Trump atacă neîncetat lipsa de dinamism a rivalului său, pe care-l numeşte „Joe adormitul” şi sugerează că democratul suferă de senilitate. Potrivit lui Trump, Biden este o „marionetă” a stângii radicale.

Trump „este un pic cam ca Goebbels”, a apreciat sâmbătă Joe Biden.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările