Războiul din Cisiordania: Zece palestinieni ucişi în confruntări cu armata israeliană

Războiul din Cisiordania: Zece palestinieni ucişi în confruntări cu armata israeliană

Ministerul palestinian al Sănătăţii a anunţat zeci de răniţi, începând de luni FOTO EPA

Zece palestinieni au fost ucişi, vineri, în Cisiordania ocupată, în timpul mai multor confruntări cu armata israeliană, potrivit unui nou bilanţ al Ministerului palestinian al Sănătăţii, scrie AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mare parte dintre palestinieni au fost ucişi de gloanţe de armata israeliană în timpul manifestaţiilor care au degenerat în confruntări în mai multe localităţi din Cisiordania, a anunţat Ministerul Sănătăţii, precizând că sunt în jur de 150 de răniţi. 

Începând de luni, când au început schimburi de tiruri sângeroase între mişcarrea islamistă palestiniană armată Hamas, aflată la putere în Fâşia Gaza, şi Israel, ciocniri zilnice au loc între palestinieni şi forţe israeliene în Cisiordania. 

Ministerul palestinian al Sănătăţii a anunţat zeci de răniţi, începând de luni, în aceste ciocniri cu armata israeliană - mulţi dintre ei răniţi în tiruri cu gloanţe reale. 

Cisiordania, un teritoriu palestinian ocupat în 1967 de către Israel, este despărţită de encalava palestiniană Fâşia Gaza de teritoriul israelian.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările