O luptătoare MMA a bătut un bărbat care se masturba în timp ce ea poza în costum de baie

O luptătoare MMA a bătut un bărbat care se masturba în timp ce ea poza în costum de baie

FOTO Twitter

O luptătoare MMA din Brazilia şi-a aplicat tehnicile de arte marţiale asupra unui bărbat surprins în ipostaze indecente în timp ce ea poza pe o plajă din Rio de Janeiro pentru promovarea unei linii de costume de baie.

Poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 26 de ani care a întrerupt şedinţa foto a luptătoarei Joyce Vieira, după ce a început să se autosatisfacă în văzul tuturor.  
 
Tânăra în vârstă de 27 de ani, cunoscută de fani ca „Prinţesa Fiona“, s-a năpustit asupra celui care i-a acordat atenţia nedorită. 
 
„Când m-am uitat la el era cu pantalonii în vine, în picioare, pe un drum pe care oameni, inclusiv copii, trec tot timpul“, a declarat Vieira, citată de presa locală. Tânăra a povestit că bărbatul îşi descoperise penisul, „vizibil erect“, în timp ce „gemea şi făcea gesturi nepotrivite“, refuzând să se oprească în momentul în care a fost abordat de luptătoare.
 
„De obicei, oamenii care sunt prinşi facând acest lucru întotdeauna neagă. Dar el, nu, a continuat, intrând într-o stare de extaz“, a spus Vieira, care l-a lovit cu piciorul atât de tare, că acum are vânătăi pe tibie. Însă şi tânărul a ripostat: „Lovitura lui m-a enervat şi mai tare. Îmi venea să-l omor“, a spus ea.
 
În momentul în care a fost săltat de Poliţie, bărbatul s-a apărat susţinând că urina pe plajă în momentul în care a fost atacat de luptătoarea MMA. Între timp, el a fost eliberat.
 
„Mă simt neputincioasă. Mai locuim şi în acelaşi oraş. Cine ştie, poate ne nimerim în acelaşi loc...Am primit o mulţime de mesaje de la femei care au spus că (în situaţii similare) nu au depus plângere, deoarece ştiu că suspecţii sunt eliberaţi. Cred că pedeapsa pentru aceste cazuri ar trebui să fie mai severă“, a declarat Vieira.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările