Hoteluri din Turcia evacuate din cauza incendiilor forestiere, care au ajuns la staţiunile turistice VIDEO

Hoteluri din Turcia evacuate din cauza incendiilor forestiere, care au ajuns la staţiunile turistice VIDEO

Vremea caniculară şi vântul puternic au făcut ca flăcările să se răspândească pe teritoriul oraşului Manavgat, Incendiu Turcia FOTO YouTube

Trei persoane au murit în urma unui incendiu forestier masiv care continua să ardă şi joi, pentru a doua zi consecutiv, în sudul Turciei. Joi după amiază, flăcările au ajuns în apropierea hotelurilor din Marmaris şi, potrivit presei locale, acestea au fost evacuate, în timp ce pompierii au intervenit în forţă pentru a ţine sub control incendiul masiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile centrale din Turcia au intervenit pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focarul, potrivit Digi24.

Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri medicale sau au fost afectate de pagube materiale cauzate de incendiu.

Vremea caniculară şi vântul puternic au făcut ca flăcările să se răspândească pe teritoriul oraşului Manavgat, situat la o distanţă de 75 de kilometri est de staţiunea Antalya, precum şi în satele din apropiere. Mai multe zone rezidenţiale au fost evacuate miercuri.

Turcia s-a confruntat cu o serie de dezastre provocate de vremea extremă în această vară, printre care viiturile de săptămâna trecută, care au provocat moartea a şase persoane în regiunea Mării Negre.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările