Un deputat din Franţa a provocat scandal după ce a venit cu un joint în Parlament VIDEO

Un deputat din Franţa a provocat scandal după ce a venit cu un joint în Parlament VIDEO

Un deputat francez a venit cu un joint în Parlament. FOTO Captură video

Un parlamentar francez a creat revoltă în rândul colegilor , în timpul dezbaterii legii care ar urma să legalizeze marijuana. Acesta a mers la tribună, să-şi ţină discursul, cu o ţigară cu canabis în mână. Acum, riscă să fie sancţionat, conform Digi24.

Ştiri pe aceeaşi temă

Francois Lambert, parlmentar: Această dezbatere este în primul rând despre sănătatea tinerilor noştri. Şi în plus, simplul fapt că afişez această cupă mi-ar putea aduce necazuri.

- Opriţi-vă, vă rog, domnule Lambert!

Francois Lambert: Aş putea intra în bucluc dacă afişez în vreun fel legalizarea canabisului. Simplul gest de a arăta acest joint ar putea crea un scandal.

- Domnule Lambert, regulile interzic acest lucru!

Gerald Darmarin, ministrul francez de Interne: Domnule Lambert, diferenţa dintre mine şi dumneavoastră este că eu nu pot prezenta modul în care drogurile au distrus atâtea familii. Părinţii se luptă în fiecare zi să le explice copiilor că ceea ce-şi injectează şi fumează le va afecta sănătatea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările