Toţi cei 99 de răniţi în atacul din gara Kramatorsk au fost evacuaţi în alte oraşe

Toţi cei 99 de răniţi în atacul din gara Kramatorsk au fost evacuaţi în alte oraşe

FOTO Profimedia

Vineri a avut loc un atac al forţelor armate ruse asupra gării Kramatorsk din Ucraina. Toate persoanele rănite în urma atacului au fost evacuate din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cei 99 de răniţi evacuaţi, majoritatea au fost duşi în centrul regional Dnipro, iar alţii la Kiev, conform relatărilor făcute pentru CNN de către un oficial al unui spital local. 

Din cei 99 de oameni evacuaţi, 80 sunt adulţi şi 19 copii. Aceştia au fost răniţi în timpul unui atac cu rachete în gara Kramatorsk. 20 dintre persoanele rănite încă se află în stare gravă. Oficialii ucraineni au declarat că 52 de persoane şi-au pierdut viaţa în timpul atacului.

Preşedintele Joe Biden a spus despre acest atac că este o atrocitate oribilă a Rusiei care a lovit civili ce încearcă să plece în locuri sigure. 

"Atacul asupra unei gări ucrainene este încă o atrocitate oribilă a Rusiei, ce loveşte civili care încercau să evacueze şi să ajungă în locuri sigure”, a declarat preşedintele american Joe Biden. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările