Organizatorul orgiei din Belgia: „Politicieni din nouă ţări au fost oaspeţii mei”. Presa ungară, aflată sub controlul lui Viktor Orban, a muşamalizat ştirea

Organizatorul orgiei din Belgia: „Politicieni din nouă ţări au fost oaspeţii mei”. Presa ungară, aflată sub controlul lui Viktor Orban, a muşamalizat ştirea

David Manzheley organizatorul petrecerii gay de la Bruxelles FOTO VTM via 7sur7.be

David Manzheley, un doctorand în vârstă de 29 de ani, organizatorul orgiei gay care a avut loc vineri într-un apartament din centrul capitalei belgiene, a recunoscut într-un interviu pe larg acordat canalului de ştiri polonez Onet că a avut drept invitaţi la petrecerile sale politicieni din  nouă ţări europene, relatează Daily Beast.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul declarase într-un alt interviu că nu l-a invitat special pe eurodeputatul ungar Jozsef Szajer, membru al FIDESZ, partidul premierului ultraconservator ungar Viktor Orban,  prins de poliţie la petrecere şi care între timp a demisionat, şi că nu îl cunoştea. 
 
„Multe figuri publice îşi fac apariţia la evenimentele mele, inclusiv politicieni polonezi. Ei au familii şi îmi cer de la bun început să păstrez secretul participării lor la orgiile gay”.
 
Manzheley, care ar fi anchetat pentru fraudă în Polonia, acuzaţii pe care le neagă, a declarat că organizează petreceri mari cu până la 100 de oameni, însă în ultima vreme a redus numărul de persoane din cauza restricţiilor anti-COVID-19 din Belgia. De altfel, el a denunţat intervenţia dură a poliţiei care a spart petrecerea după ce a fost alertată de vecini.
 
El a susţinut în interviul acordat Onet că de-a lungul timpului a avut drept oaspeţi nouă politiceni din partidul ultraconservator al premierului ungar, partid care se opune recunoaşterii unor drepturi pentru persoanele LGBTQ susţinând familia tradiţională.
 
„Găzduim politicieni din Ucraina, Franţa, Germania, Olanda, Luxemburg, Elveţia şi Spania. Dar cei mai mulţi, şi cei care şi revin, sunt din Polonia şi Ungaria”.
 
Manzheley spune că la petreceri nimeni nu are voie să facă poze sau să filmeze şi că participanţii recenţi trebuie să facă teste pentru COVID-19. Manzheley subliniază că nu e interesat de politică şi petrecerile sale nu sunt legate de politică care „ar distruge atmosfera unei orgii”.
 
El suspectează că cel care a chemat poliţia este un alt organizator de petreceri din apropiere care a vrut să elimine concurenţa. Bărbatul a mărturisit că la început oaspeţii său au crezut că poliţiştii făceau parte din organizarea petrecerii.
 

Presa ungară a muşamalizat ştirea

 
Potrivit Euobserver citat de Hotnews, presa publică şi cea guvernamentală nu au relatat decât despre faptul că eurodeputatul ungar, un aliat important al premierului Viktor Orbán, a prezentat scuze familiei şi alegătorilor după ce a încălcat măsurile de combatere a virusului ce provoacă COVID-19 participând la o petrecere dintr-un imobil din Bruxelles –  fără a oferi un context sau alte detalii. Or, asta arată cât de mult controlează presa guvernul de la Budapesta.
 
Marţi, când a apărut ştirea, canalul public de televiziune transmitea declaraţia lui Szájer, scoţând în evidenţă numai scuzele. Agenţia publică de presă, MTI, a prezentat fără context declaraţia lui Szájer că a participat la o petrecere într-un imobil şi că o pastilă de ecstasy găsită de poliţie în geanta sa nu îi aparţinea.
 
Totodată, jurnaliştii site-ului anterior independent şi intrat sub controlul guvernului prin intermediul unuia din asociaţii premierului, Telex.hu (fostul Index.hu), nu au fost lăsaţi să pună întrebări miniştrilor care soseau la o reuniune pe tema ‘cazului Szájer’. Poliţiştii au stabilit un cordon în jurul clădirii unde avea loc reuniunea.
 
 Gábor Polyák de la Mérték Media Monitor, o instituţie de presă, a declarat pentru EUobserver că presa guvernamentală a tratat problema cu grijă, lansând teorii despre implicarea serviciilor străine de informaţii şi omiţând total faptul că Szájer participase la o orgie gay, relatează Hotnews preluând Euobserver.
 

Citiţi şi:

Un ziar de casă al lui Viktor Orban îl apără pe europarlamentarul prins la o orgie gay: „De ce acum?”. Conspiraţia văzută la Budapesta

Organizatorul orgiei gay de la Bruxelles, mânios pe poliţie şi deranjat de restricţii: „Ca Gestapo”. Ce spune despre prezenţa eurodeputatului ungar în casa sa

Estonia confirmă că un diplomat de-ai săi a fost reţinut în urma orgiei gay de la Bruxelles

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările