Moştenire fabuloasă „picată” ca din senin pentru locuitorii unei comunităţi din Germania

Moştenire fabuloasă „picată” ca din senin pentru locuitorii unei comunităţi din Germania

Foto expreso.ec

Locuitorii unei comunităţi din centrul Germaniei au moştenit în mod neaşteptat proprietăţi şi acţiuni în valoare de 6,2 milioane de euro (7,5 milioane de dolari), după moartea unei vecine, relatează CNN.

Renate Wedel locuia în districtul Weiperfelden, Germania centrală, împreună cu soţul ei, Alfred Wedel, din 1975, scrie CNN
 
Alfred a fost un investitor de succes la bursă şi a murit în 2014, iar Renate, care fusese îngrijită într-o casă de bătrâni din Frankfurt din 2016, a murit în decembrie 2019 la vârsta de 81 de ani.
 
În luna aprilie a acestui an autorităţile din localitate au fost anunţate că Renate le-a lăsat moştenire bani, acţiuni şi obiecte de valoare.
 
Sora lui Renate, care era moştenitorul iniţial, murise deja, a informat presa locală.
 
Vestea a venit ca un şoc pentru autorităţi. "M-am gândit la început că pur şi simplu acest lucru nu este posibil, am crezut că a fost o virgulă pusă greşit, ceva nu este chiar în regulă", a spus primarul local Bernd Heine.
 
Comunitatea este obligată să folosească moştenirea, evaluată la 6,2 milioane euro, pentru "infrastructura comunitară".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările