Marea Britanie a ieşit din lockdown. Grădina zoologică din Londra şi-a redeschis porţile VIDEO

Marea Britanie a ieşit din lockdown. Grădina zoologică din Londra şi-a redeschis porţile VIDEO

Grădina zoologică din Londra şi-a redeschis porţile.

Marea Britanie a ieşit din lockdown, a deschis restaurantele din exterior, dar şi grădina zoologică din Londra. Decizia a fost luată spre încântarea copiilor care pot să vadă din nou animalele.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul carantinei, grădina zoologică nu a mai avut vizitatori, dar animalele nu au fost ignorate. Veterinarii şi îngrijitorii au fost nevoiţi să lucreze la foc continuu, chiar şi fără prezenţa publicului.

„Este un sentiment atât de plăcut că am putut să deschidem acele porţi cu această ocazie. Am fost închişi pentru trei luni. Asta pe deasupra celor 18 săptămâni de anul trecut. Şi da, se simte într-adevăr ca o zi bună. A fost dificil” spune Kathryn England, şef operaţional la grădina zoo, conform Mediafax.
 
Cei care au vizitat grădina zoologică în prima zi de la redeschidere, au trebuit să respecte distanţarea fizică, capacitatea de primire a grădinii fiind redusă. Totuşi, oamenii au fost încântaţi de faptul că pot vedea din nou animalele.
 
„Este plăcut să revin acum, să văd mai mulţi oameni, să fie totul deschis din nou. Este pur şi simplu plăcut să te întorci, ca să fiu sinceră”, mărturiseşte o vizitatoare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările