Bărbat arestat în urma unei alerte cu bombă la Palatul Holyrood, reşedinţa oficială din Scoţia a reginei Elisabeta a II-a

Bărbat arestat
în urma unei alerte cu bombă la Palatul Holyrood, reşedinţa oficială din Scoţia
a reginei Elisabeta a II-a

Palatul Holyrood FOTO getyourguide.com

Un bărbat a fost arestat de poliţie, după descoperirea unui colet suspect din cauza căruia un echipaj de genişti a fost desfăşurat la Palatul Holyrood, reşedinţa oficială a reginei Elisabeta a II-a, în Scoţia, a anunţat miercuri poliţia scoţiană, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile au fost chemate către ora locală 20.50 la palatul reginei, la Edinburgh, în urma semnalării unui colet suspect, care a fost „neutralizat” de o echipă de deminare, a precizat un purtător de cuvânt al forţelor de ordine.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost arestat, a anunţat purtătorul de cuvânt, precizând că nu a existat vreo „ameninţare” la adresa publicului şi că o anchetă vizând stabilirea circumstanţelor incidentului continua.

Situat în centrul Edinburghului, Palatul Holyrood, una dintre principalele atracţii turistice din Scoţia, este închis vizitatorilor din cauza pandemiei de COVID-19.

Elisabeta a II-a stă la palat în cursul unor angajamente oficiale în această provincie din nordul Regatului Unit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările