Armata ucraineană a lovit un pod-cheie din regiunea Herson

Armata ucraineană a lovit un pod-cheie din regiunea Herson

Soldaţi ruşi în Herson FOTO Twitter

Forţele armate ale Ucrainei au lovit un pod-cheie aflat în teritoriul ocupat de ruşi în regiunea Herson, în sudul Ucrainei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un filmuleţ publicat de agenţia de presă TASS, adjunctul şefului administraţiei instalate de ruşi în Herson, Kirill Stremusov, spune că armata ucraineană a atacat podul Antonovski şi a provocat distrugeri. Atacul, purtat cu sisteme de rachete HIMARS, nu s-a soldat cu victime.
 
Acest pod cu o lungime de un kilometru este unul dintre cele două puncte de trecere către teritoriul controlat de ruşi din partea de vest a râului Nipru, notează Reuters, potrivit Agerpres.
 
În opinia mai multor analişti militari, sistemele HIMARS, cu rază lungă de acţiune şi precise, ar putea schimba jocul pentru Kiev în încercarea de a lansa o contraofensivă în sudul ţării.
 
Rusia a capturat oraşul Herson şi împrejurimile sale cu puţină rezistenţă în primele zile ale invaziei, lansate pe 14 februarie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările