VIDEO Un aparat dintr-un parc de distracţii din India s-a rupt în două, omorând două persoane şi rănind alte zeci

VIDEO Un aparat dintr-un parc de distracţii din India s-a rupt în două, omorând două persoane şi rănind alte zeci

Accident la un parc de distracţii din India, foto captură Youtube

Poliţia a acuzat 6 persoane de omor din culpă în urma unui accident din Ahmedabad, India, în urma căruia au murit 2 persoane şi alte 27 au fost rănite după ce aparatul în care aceştia se aflau s-a rupt în două, relatează The Independent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o filmare publicată pe Twitter, se poate vedea momentul în care axul principal al aparatului din parcul de distracţii se rupe în două, iar partea în care erau amplasate scaunele se prăbuşeşte pe pământ. În alte filmări, se poate vedea ce s-a întâmplat după ce accidentul a avut loc – spectatorii tragicului eveniment au încercat să elibereze oameni blocaţi în scaunele aparatului.
 
În urma accidentului, care a avut loc duminică, poliţia indiană a lansat o investigaţie, acuzând şase persoane de omor din culpă, printre care şi directorul parcului de distracţii, un manager şi doi operatori ai aparatului. 
 
”Trebuie să stabilim foarte clar cine e responsabil în cazul unui astfel de accident oribil”, a declarat un oficial al administraţiei. ”Sincere condoleanţe familiilor celor decedaţi şi mă rog pentru recuperarea rapidă a celor răniţi”.
 
”Este cu adevărat şocant pentru noi să ne pierdem fata într-un astfel de mod. Era o fată care zâmbea mereu, care era aşa fericită. Accidentul clarifică faptul că parcuri de distracţii precum acesta nu ar trebui lăsate pe mâna unor administratori iresponsabili”, a declarat Vimal Rajwadi, tatăl uneia dintre victime.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: