Medici din Wuhan: Autorităţile chineze ştiau de pericol, dar au interzis să se vorbească VIDEO

Medici din Wuhan: Autorităţile chineze ştiau de pericol, dar au interzis să se vorbească VIDEO

Coronavirus - oameni intr-un spital improvizat in Wuhan - Hubei - China FOTO EPA-EFE

Mărturiile medicilor din Wuhan fac parte dintr-un film documentar intitulat „Virusul care a ţocat lumea”. Medicii afirmă că ştiau că virusul se va transmite de la om la om.

Ştiri pe aceeaşi temă

Wuhan este locul unde a fost semnalat pentru prima dată SARS-CoV-2, iar medicii de aici ştiau din decembrie 2019 că virusul este periculos şi se transmite rapid de la om la om. Însă autorităţile comuniste le-au interzis să vorbească despre acest lucru, arată DIGI 24.

Mărturisirea a fost înregistată cu camera ascunsă, iar imaginile fac parte dintr-un documentar cu titlul „Virusul care a şocat lumea”, difuzat de televiziunea britanică ITV News. Mai mult, autorităţile de la Beijing anticipau că virusul se va răspândi de Sărbătoarea Noului An Chinezesc.

Medic din spitalul din Wuhan: „Toţi ştiam, nu ne îndoiam că virusul se transmite de la om la om. La sfârşitul lui decembrie (2019 - n.red.), începutul lui ianuarie, ruda unui cunoscut de-al meu murea de acest virus şi toţi din familie erau infectaţi. Şi pe acei oameni îi ştiam.

Ştiam că virusul se transmite de la om la om, dar când am participat la o şedinţă, la spital, ni s-a spus să nu spunem nimic despre acest lucru. Autorităţile provinciei au cerut spitalului să nu spună nimic. Nu ar fi trebuit să permită adunări publice. Autorităţile cunoşteau ameninţarea, dar au continuat să permită astfel de adunări.”

VIDEO: Digi 24

 

Citeşte şi:

Mike Pompeo a acuzat din nou China că ascunde originea reală a coronavirusului

O echipă a OMS a ajuns în Wuhan pentru a investiga originea noului coronavirus

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările