„The Big Bang Theory“ s-ar încheia din cauza lui Jim Parsons. Mesajul actorului care îl joacă pe Sheldon Cooper

„The Big Bang Theory“ s-ar încheia din cauza lui Jim Parsons. Mesajul actorului care îl joacă pe Sheldon Cooper

Jim Parsons l-a interpretat timp de 12 ani pe Sheldon Cooper, principalul personaj din serialul „The Big Bang Theory“

Producătorii „Big Bang Theory“ s-au văzut nevoiţi să încheie serialul din cauza lui Jim Parsons, interpretul personajului central, care i-a anunţat că nu mai doreşte să continue proiectul. Actorul a oferit şi o declaraţie, însă s-a ferit să comenteze zvonurile potrivit cărora el ar fi motivul finalului abrut al seriei de succes.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fanii „The Big Bang Theory“ au fost luaţi prin surprindere de anunţul că sezonul 12, care va avea premiera în mai 2019, va fi şi ultimul. „The Big Bang Theory“ s-a bucurat de un real succes atât în rândul telespectatorilor – până de curând fiind cel mai urmărit serial de comedie –, cât şi în ceea ce priveşte aprecierea criticilor – cu nu mai puţin de 52 de nominalizări la Emmy şi 10 trofee. 
 
Se pare că decizia producătorilor a fost forţată însă de dorinţa de a renunţa la proiect a lui Jim Parsons (45 de ani), interpretul lui Sheldon Cooper. Surse citate de Entertainment Weekly au declarat că actorul, care este plătit cu un milion de dolari pentru un singur episod, nu a fost de acord să semneze un nou contract pe doi ani, deşi i s-a oferit peste 50 de milioane de dolari. În cele din urmă s-a decis încheierea proiectului, deoarece echipa nu a dorit să continue fără personajul principal. 

În ultimii ani, protagoniştii „The Big Bang Theory“ au ocupat mereu primele locuri în topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune, iar Jim Parsons a fost cel mai bine cotat dintre toţi. 
 
Parsons, care a câştigat patru statuete Emmy pentru rolul lui Sheldon, a avut o primă reacţie după anunţul producătorilor, însă nu a făcut nicio referire la zvonurile potrivit cărora el ar fi grăbit încheierea serialului. Mesajul actorului a fost însoţit de o fotografie în care apare alături de celelalte staruri ale serialului – Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler), Melissa Rauch (Bernadette Rostenkowski), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Simon Helberg (Howard Wolowitz) şi Kaley Cuoco (Penny).
 
 
„Este greu (de fapt, aproape imposibil) să accept cu adevărat că aceasta este o fotografie din primul episod din ultimele 24 pe care le vom filma. Mă simt norocos că mai avem de filmat 23 de episoade pentru că sper că pe parcurs voi accepta mai uşor că acesta este sfârşitul. Le sunt profund recunoscător telespectatorilor noştri, ei fiind principalul motiv pentru care noi am primit şansa de a explora aceste personaje timp de 12 ani din vieţile noastre. Le sunt recunoscător şi membrilor echipei noastre, oamenii care sunt atât de drăguţi şi calzi, cei care ne salută şi ne zâmbesc de fiecare dată când apărem pe platourile de filmare şi care, chiar dacă nu-i vedeţi la televizor, reprezintă adevăratul suflet al acestui serial. Le sunt recunoscător tuturor scenariştilor fără de care, literalmente, «Big Bang Theory» nu ar fi existat. Şi chiar dacă ei ştiu, trebuie să le-o mai spun: le sunt incredibil de recunoscător colegilor din această fotografie şi celor care nu sunt în ea, vă iubesc şi faceţi parte din viaţa mea de pe set, dar şi din afara lui. Sunteţi coechipierii mei chiar şi atunci când nu avem chef de joacă, dar trebuie să o facem, trebuie să apărem în faţa camerelor şi să comunicăm, să ne prefacem că suntem aceste personaje şi să privim unul în ochii celuilalt, să ne spunem replicile şi să dăm naştere acestei realităţi ciudate care mi-a îmbogăţit viaţa mai mult decât voi putea vreodată înţelege. Îmi va fi dor de toţi mai mult decât pot spune în acest moment“, a transmis Jim Parsons. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările