Povestea celor doi tineri abandonaţi de părinţi care au emoţionat juriul de la „X Factor“: „Mi-e greu să mă angajez. Oamenii se sperie de aspectul meu fizic“

Povestea celor doi tineri abandonaţi de părinţi care au emoţionat juriul de la „X Factor“: „Mi-e greu să mă angajez. Oamenii se sperie de aspectul meu fizic“

Andrada şi Jean au cântat piesa „Mulţumesc, iubită mamă“ în aplauzele publicului şi membrilor juriului FOTO Antena 1

În ediţia de vineri seara a show-ului „X Factor“, de la Antena 1, o trupă formată din doi tineri în vârstă de 18 ani, care provin dintr-un centru de plasament, a reuşit să-i impresioneze pe membrii juriului, însă cel mai emoţionat de povestea lor s-a arătat Ştefan Bănică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi concurenţi cu o poveste impresionantă de viaţă le-au furat inimile juraţilor „X Factor“ în ediţia de vineri seară. Savu Covaciu (Jean) şi Andrada Caposte, doi tineri din Arad, în vârstă de 18 ani, au crescut în centre de plasament încă din copilărie şi au învăţat să îşi canalizeze toate emoţiile în muzică. Indiferent de greutăţile din viaţa de zi cu zi, cei doi se alină unul pe celălalt şi, împreună, au înfiinţat şi o formaţie - Trupa Vis.  
 
„Nu mă suport“, a spus Jean, înainte să izbucnească în lacrimi. „Mă duc pe stradă şi lumea se uită la mine urât. Am impresia că vorbesc despre mine şi asta mă afectează foarte tare“, a continuat băiatul.
 
 
Chiar dacă au luptat până acum pentru tot ceea ce au, Jean şi Andrada mărturisesc că prejudecăţile celor din jur încă îi împiedică să îşi trăiască viaţa aşa cum şi-ar dori. 
 
„Mi-e foarte greu să mă angajez pentru că oamenii se sperie de aspectul meu fizic. Mă trimit în spate, la măturat, la cărat de cutii. Vreau să mă vadă lumea aşa cum sunt: că am o boală de piele, că am un defect, dar să mă înţeleagă că sunt un om care luptă, nu se dă bătut“, a mărturisit Jean. 
 
Cei doi au cântat piesa „Mulţumesc iubită mamă“ de la Mirabela Dauer, acompaniaţi la chitară de Andrada, reuşind să impresioneze atât juriul, cât şi publicul.
 
 
Ştefan Bănică Jr. a fost extrem de impresionat de povestea lor, dar şi de reprezentanţia grupului format din Jean şi Andrada. „Uitaţi-vă, fraţilor, în oglindă şi uitaţi-vă apoi la băiatul ăsta şi dacă puteţi să faceţi ce face şi el, atunci să rândeţi. Dacă nu...“, a spus Bănică după momentul lor.
 
„Când un copil abandonat vine să îţi cânte despre mama şi să nu aibă pic de reproş şi de gânduri negative, dramatismul e şi mai mare“, a mai spus Ştefan Bănică jr.
 
„Vieţile lor în plasament trădează o luptă emoţională foarte puternică şi au venit aici pe scenă şi au cântat piesa asta cu atâta dăruire“, a remarcat impresionat şi Horia Brenciu, iar trupa Vis a plecat acasă cu 4 de DA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: