Mircea Badea şi mama sa, într-o reclamă la un site de anunţuri: Mariana Badea vinde scaune pentru şpagat VIDEO

Mircea Badea
şi mama sa, într-o reclamă la un site de anunţuri: Mariana Badea vinde scaune pentru şpagat VIDEO

Mircea şi Mariana Badea apar împreună într-un spot publicitar FOTO Arhivă

Mircea Badea şi mama sa, Mariana Badea, sunt protagoniştii unei reclame ce promovează site-ul cu anunţuri pentru mica publicitate lajumate.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

În reclama „Lajumate.ro“, un site inclus în portofoliul Antena Group, potrivit pagiandemedia.ro, realizatorul emisiunii „În gura presei“ de la Antena 3 se află într-un poligon de tir.

Auzind, într-un spot publicitar care promovează site-ul respectiv, că cele două scaune pe care le folosea pentru şpagat au fost scoase la vânzare, Badea pune repede mâna pe telefon şi-şi sună mama: „Ce faci mamă, îmi vinzi scaunele?“. Deşi realizatorul TV îşi arată intenţia de a-şi cumpăra propriile scaune, mama sa îl înştiinţează că acestea au fost deja vândute.

„Acum te-ai trezit? M-a sunat cineva în secunda doi şi le-am vândut deja. Mi-a făcut o ofertă bună şi ne-am întâlnit la jumate“, este răspunsul Marienei Badea, care-l înfurie pe realizatorul TV.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările