Lista câştigătorilor Radar de Media 2017: Horia Brenciu a primit Marele Premiu. Cine a fost desemnat „artistul anului“ şi „cea mai populară vedetă TV“

Lista câştigătorilor Radar de Media 2017: Horia Brenciu a primit Marele Premiu. Cine a fost desemnat „artistul anului“ şi „cea mai populară vedetă TV“

Horia Brenciu a primit Marele Premiu din partea cititorilor Radar de Media

Vedete ca Horia Brenciu, Teo Trandafir, Andra şi emisiuni ca „Vorbeşte lumea“, „Chefi la cuţite“ şi „Starea Naţiei“ au fost premiate, joi seară, în cadrul galei Radar de Media, în urma votului publicului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 26 octombrie, a avut loc gala premiilor Radar de Media, în care cititorii platformei online desemnează anual câştigătorii din trei domenii: TV-radio, online şi show business. La fel ca în anii precedenţi, au fost acordate premii pentru 15 categorii, plus Marele Premiu Radar de Media şi alte premii speciale.
 
Horia Brenciu a câştigat Marele Premiu Radar de Media, pentru o carieră îndelungată de succes, pentru capacitatea de a se reinventa constant, pentru faptul că reuşeşte să fie un one-man show, dar şi pentru căldura şi respectul oferite publicului său. Într-o atmosferă de gală, la care au participat vedete din industrie, Horia Brenciu a încheiat seara cu un discurs de mulţumire în stilul caracteristic.
 
„Aş vrea să vă mulţumesc foarte mult pentru acest premiu. Mulţumesc tuturor celor care aşteptau să vadă cine e cel mai mare. Aşteptam premiul pentru cea mai sexi voce, pentru cea mai sexi apariţie, dar cei de la Radar de Media au considerat altfel. Nu întâmplător, anul viitor voi aniversa 25 de ani de când sunt pe ecranele din România. În toţi aceşti ani, singurul lucru pe care l-am aflat este că ştiu că nu ştiu nimic. Este tot ceea ce pot să vă spun despre publicul din România: este cel mai surprinzător, cel mai nebun, cel mai imprevizibil şi, într-un mod paradoxal, te face să fii mai bun. De-abia acum simt că şi cariera mea ia o nouă întorsătură. Moş Crăciun vine în decembrie, la mine a venit un pic mai devreme prin acest premiu“, a declarat artistul.
 

Lista câştigătorilor Radar de Media 2017:

 
 1. Marele Premiu: Horia Brenciu
 2. Cel mai bun show de divertisment: „Chefi la cuţite“ (Antena 1)
 3. Cea mai bună emisiune TV: „Vorbeşte lumea“ (Pro TV)
 4. Cea mai bună emisiune de reportaje/anchete/investigaţii: „România, te iubesc!“ (Pro TV)
 5. Cel mai bun jurnal TV de ştiri: Ştirile Pro TV
 6. Cel mai bun reality show TV: „Bravo, ai stil!“ (Kanal D)
 7. Cea mai bună emisiune informativă (talk show): „Starea Naţiei“ (TVR 1)
 8. Cel mai bun serial difuzat de o televiziune din România: „Las Fierbinţi“ (Pro TV)
 9. Cel mai bun cuplu de prezentatori: Răzvan şi Dani (Antena 1)
 10. Cea mai populară vedetă TV: Teo Trandafir (Kanal D)
 11. Cea mai bună producţie radio: „Râzi cu Sergiu şi Andrei“ (Kiss FM)
 12. Cel mai bun blog: Viaţa cu aromă de cafea (viatacuaromadecafea.com)
 13. Cea mai sexy vedetă feminină: Ilinca Vandici (Kanal D)
 14. Cea mai sexy vedetă masculină: Florin Ristei (Antena 1)
 15. Melodia anului: „Yodel it“ – melodia care a reprezentat România la Eurovision 2017, interpretată de Ilinca Băcilă şi Alex Florea
 16. Artistul Anului: Andra
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: