„Iadul Bucătarilor“ se dezlănţuie din 22 septembrie

„Iadul Bucătarilor“ se dezlănţuie
din 22 septembrie

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor aduce iadul în bucătăria show-ului FOTO Antena 1

„Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ începe la Antena 1 din 22 septembrie, de la ora 20.30.  Emisiunea, care va fi difuzată în serile de luni şi marţi, va fi la concurenţă directă cu show-ul culinar „MasterChef“, de la Pro TV.

„Suntem în toiul filmărilor, filmăm într-un decor spectaculos, într-un regim aparte, pentru că cei 20 de concurenţi sunt monitorizaţi tot timpul. Asta este, de fapt, una dintre noutăţile absolute cu care acest format vine pe piaţa show-urilor culinare“, a mărturisit Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei membri ai juriului.

Sorin Bontea recunoaşte că proiectul este o provocare în sine şi pentru juriu. „Cei de acasă sunt obişnuiţi să ne vadă privirile dure şi să ne audă comentariile acide. Pot să vă dezvălui că nu ne vom dezice nici de această dată, mai ales că acum vorbim de concurenţi care au ceva experienţă în acest domeniu. Provocarea supremă pentru ei este să reuşească să ţină un restaurant în toată puterea cuvântului şi să demonstreze că -şi merită locul în bucătaria unui restaurant“, a spus acesta. 

Cătălin Scărlătescu dezvăluie că telespectatorii vor avea parte de multe momente savuroase în show, pentru că cei 20 de concurenţi locuiesc împreună: „Stau într-o casă special amenajată pentru ei, practic lipită de restaurant şi bucătărie. Veţi vedea însă şi momente tensionate, de asta pot să vă asigur, pentru că nu e uşor să ţii bucătăria unui restaurant în care vin şi multe vedete, apoi veţi vedea şi momente spectaculoase cu probe la care nici nu vă gândiţi, dar şi filmări în locuri inedite“.

În competiţia pentru marele premiu în valoare de 80.000 de euro, cei 20 de concurenţi vor fi supravegheaţi şi de cele două ajutoare ale juriului, sous-chefii Alex Petricean (DArtagnan) şi Mimi Nicolae. Echipa de producţie „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, coordonată de producătorul general Mona Segall, numără între 150 şi 200 de persoane. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: