Filmările pentru primul episod din prequel-ul „Game of Thrones“, finalizate. HBO analizează dacă va produce un sezon întreg

Filmările pentru primul episod din prequel-ul „Game of Thrones“, finalizate. HBO analizează dacă va produce un sezon întreg

FOTO Cinemagia

Filmările pentru primul episod din ce ar putea fi un serial prequel „Urzeala tronurilor/Game of Thrones“ au fost finalizate în Belfast (Irlanda de Nord), iar acum HBO analizează dacă va produce un sezon întreg.

Filmările pentru primul episod din ce ar putea fi un serial prequel al „Game of Thrones” au fost finalizate, iar directorul de programe al HBO s-a arătat încântat de rezultat, scrie publicaţia Reuters, citată de News.ro
 
Astfel, conducerea HBO va evalua episodul şi va decide dacă platforma va realiza un sezon întreg. Casey Bloys, directorul de programe al reţelei deţinute de AT&T, a spus: „Arată chiar bine. Distribuţia a fost minunată“. 
 
Serialul „Game of Thrones“ s-a încheiat, după al optulea sezon, în mai 2019. Ultimul sezon a primit critici, iar aproximativ 1,7 milioane de persoane au semnat o petiţie prin care cereau refacerea lui.

Bloys a dat asigurări că modul de abordare a prequelului de către companie nu a fost influenţat de controversă. 
 
Petiţia a arătat „mult entuziasm şi pasiune pentru show“, a spus Bloys, dar „nu a fost ceva la care să ne gândim serios“.
 
Acţiunea prequel-ului, care încă nu a primit un nume, este plasată la mii de ani de evenimentele din „Game of Thrones“ şi va prezenta „trecerea de la Era de Aur a Eroilor la una dintre cele mai sumbre perioade perioade ale istoriei Westerosului“, dând la iveală secrete terifiante, explicaţia originii „umblătorilor albi“, misterele Estului şi drumul spre legendă al Casei Stark, potrivit Cinemagia. El a fost creat de scenarista britanică Jame Goldman împreună cu scriitorul George R.R. Martin a cărui serie de romane „A Song of Ice and Fire“ stă la baza serialului.
 
Cel mai cunoscut nume al distribuţiei alese este actriţa Naomi Watts, care va interpreta „o caristmatică membră a societăţii înalte care ascunde un teribil secret“, potrivit descrierii creatorilor serialului, Jane Goldman şi George R.R. Martin.
 
Naomi Watts FOTO Cinemagia 
 
„Game of Thrones“ a primit 32 de nominalizări pentru premiile Primetime Emmy, care vor fi acordate pe 21 septembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: