Cine va avea Factorul X în 2012?

Cine
va avea Factorul X în 2012?

Cei trei finalişti (centru) Tudor Turcu, Ioana Anuţa şi Natalia Selegean FOTO Antena 1

Cel de-al doilea sezon al show-ului „X Factor“, se apropie de deznodământ. În această seară, de la ora 20.30, România îşi va alege starul, la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei concurenţi se vor înfrunta în finala din această seară: Natalia Selegean, Tudor Turcu şi Ioana Anuţa vor lupta pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

Emoţiile au ajuns la cote maxime, deşi cei trei s-au pregătit intens pentru finală. Tudor Turcu abia aşteaptă duetul cu Delia, Ioana Anuţa va urca pe scenă alături de câştigătorul sezonului 1 „X Factor“, Andrei Leonte, iar Natalia Selegean va cânta cu Elena Gheorghe.

Natalia Selegean, care îl are ca mentor pe Cheloo este poliţistă, dar marea ei iubire a fot întotdeauna muzica.

Tudor Turcu a avut şi el un parcurs incredibil, plin de emoţii, interpretări foarte bune şi poveşti de viaţă impresionante. Şi el face parte tot din echipa lui Cheloo.

Ioana Anuţa a participat şi anul trecut la „X Factor“, dar speră că de data aceasta visul ei va deveni realitate. Ea face parte din echipa lui Dan Bittman.

Finala din această seară va avea şi invitaţi speciali: Paula Seling, membru al juriului la prima ediţie, a pregătit un duet de excepţie alături de celebrul interpret italian Al Bano. Lexter, artistul britanic care a cucerit Europa cu hitul „Freedom to Love“, urcă şi el pe scena de la „X Factor“.

Marele câştigător va fi desemnat în urma voturilor publicului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: