Cine sunt ultimii zece semifinalişti care luptă pentru calificarea în finala „Românii au talent“

Cine sunt ultimii zece semifinalişti care luptă pentru calificarea în finala „Românii au talent“

Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu se pregătesc de ultima semifinală FOTO Pro TV

Ultima semifinală „Românii au talent“ se joacă pentru calificarea într-o finală epică! După un antrenament intens, talentele intră în teren cu speranţă şi determinare. Votează live campionii de vinerea aceasta şi pregăteşte-le drumul către marele premiu în valoare de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român, anunţă Pro TV într-un comunicat.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce au cucerit telespectatorii la preselecţii, ultimii zece semifinalişti ai sezonului 7 sunt gata să demonstreze că au evoluat şi că pot face un spectacol formidabil pe scena celui mai iubit show de divertisment.

Zece concurenţi, poveşti uimitoare şi talent autentic la superlativ

Ansamblul Violoncellissimo a ridicat sala în picioare la audiţii. Cei 21 de membri ai grupului au cântat fabulos la violoncel, pian, tobe şi xilofon şi au reuşit să creeze un moment memorabil. Zilele acestea, ansamblul se pregăteşte de ultimul test înaintea finalei şi este hotărât să impresioneze cu o reprezentaţie surprinzătoare. Componenţii ansamblului studiază muzica clasică, fie la licee de profil, fie la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Câţiva dintre ei au absolvit şi sunt membri ai Orchestrei Române de Tineret. De-a lungul timpului, au participat la diverse concursuri naţionale şi internaţionale şi au susţinut concerte în cadrul unor festivaluri de prestigiu. Cea mai mare dorinţă a lor este să susţină un turneu naţional şi să lanseze un CD. Îi încântă ideea de a crea împreună şi vor să facă cunoscut instrumentul lor, violoncelul. 

FOTO Pro TV 

În etapa preselecţiilor, Antonia Stoian a cântat la nai,  fluier şi voce, dar şi la coajă de nucă, seringă şi sticluţă. Micuţa concurentă i-a vrăjit pe juraţi cu talentul ei desăvârşit şi cu determinarea ei, iar acum este gata să revină pe scena talentului şi să convingă publicul că merită să meargă mai departe. Antonia şi-a decoperit talentul cu ajutorul educatoarei sale, pe când avea numai 5 ani. De atunci ia lecţii de canto, iar în urmă cu trei ani a învăţat să cânte şi la diverse instrumente. Pentru ea, participarea la Românii au talent reprezintă o rampă de lansare în cariera ei de solistă. Este susţinută de familie şi de toţi cei apropiaţi, îşi doreşte să creeze vineri un moment de neuitat şi să fie aplaudată. 

FOTO Pro TV 

Daria Văcăroiu a prezentat la audiţii un moment emoţionant şi a reuşit să-i facă pielea de găină lui Florin Călinescu. Daria a cântat la harpă o melodie sensibilă şi i-a făcut pe toţi să viseze. Pentru ultima semifinală live, concurenta a pregătit un număr fascinant, care cu siguranţă va ajunge la inimile telespectatorilor. Talentul muzical i-a fost descoperit la vârsta de 5 ani, atunci când a început să studieze pianul. La 7 ani a devenit elevă a Colegiului Naţional de Muzică George Enescu, secţia pian, iar canto şi harpă studiază în particular. Programul ei zilnic este foarte încărcat şi învaţă mult deoarece îşi doreşte să devină un artist complet pe plan muzical şi să se perfecţioneze atât la cele două instrumente, cât şi vocal. 

FOTO Pro TV 

La preselecţii, Eduard Antal s-a exprimat perfect prin muzică, a cântat la orgă meldoia Asturias şi a făcut sala să vibreze. Publicul şi juriul s-au bucurat de momentul prezentat de el, iar concurentul e pregătit să revină pe scena talentului vinerea aceasta cu o reprezentaţie surprinzătoare. Eduard scrie, orchestrează, dirijează şi... joacă ping-pong. A absolvit facultatea de Filosofie, a susţinut concerte importante sub bagheta unor dirijori precum Konrad von Abel sau Giulio Prandi şi a obţinut menţiune la Concursul Internaţional Timorgelfest. Cea mai mare dorinţă a sa este să nu se trezească din visul lui, să se bucure de roadele muncii sale, să reuşească să le transmită celorlalţi puţin din ceea ce este el şi să fie exemplul că se poate, dacă pui suflet în ceea ce faci. Pentru Eduard, Românii au talent reprezintă experienţa prin care îşi poate depăşi limitele, şansa de a transmite un mesaj şi de a le aduce mulţumire părinţilor săi, care au făcut tot posibilul ca el să crească frumos. 

FOTO Pro TV 

Grupul Free Dance a adus la audiţii un dans burlesque, care le-a tăiat răsuflarea tuturor celor din sală. Pentru etapa semifinalelor live, cele şase fete au pregătit un moment plin de senzualitate, energie şi surprize pentru public. Trupa s-a format în 1995 şi a avut până acum spectacole în mai multe ţări din Europa, precum Ucraina, Rusia sau Austria, dar şi în România, unde au locuit mai bine de doi ani. De-a lungul timpului, au colaborat cu diverşi artişti  din ţară, cu care au rămas prietene. Participarea la Românii au talent reprezintă pentru fete o oportunitate de a fi văzute şi apreciate în România, dorindu-şi să cucerească publicul de aici şi să bucure românii cu spectacolele lor fascinante de dans. 

FOTO Pro TV 

Paula Rad a impresionat întreaga ţară la preselecţii şi a convins-o pe Andra să apese butonul auriu pentru ea şi să o trimită direct în semifinale. Concurenta e gata să-şi prezinte live talentul vinerea aceasta şi le pregăteşte telespectatorilor o surpriză de proporţii. Paula a absolvit Conservatorul la Cluj Napoca şi un master la Iaşi. Talentul şi l-a descoperit de când era mică, fiind singura din familia sa care are calităţi vocale. Îi place să compună muzică, iar cea mai mare dorinţă a sa este să fie pe scenă şi să fie ajutată ca acest lucru să devină realitate. Concurenta este susţinută de familie în tot ceea ce face, vrea să cânte şi să bucure oamenii cu talentul ei. 

FOTO Pro TV 

Cei patru membri ai grupului Run to Infinity au prezentat la audiţii un moment impresionant de chinese pole şi au încântat publicul cu elementele spectaculoase şi dificile executate perfect. Vinerea aceasta, de la 20:30, concurenţii vor reveni pe scena talentului cu o reprezentaţie fascinantă şi vor face tot posibilul să cucerească publicul. Membrii grupului sunt sportivi de performanţă, au 20 de ani experienţă în domeniul circului şi au lucrat până acum la circul Niculin şi Cirque du Soleil. Cu momentul prezentat în etapa preselecţiilor au luat medalia de bronz la festivalul de circ Golden trick of Kobzov. Concurenţii au încredere în talentul lor şi îşi doresc foarte mult să câştige competiţia deoarece, spun ei, sunt originali şi sunt puţine numere în lume ca cele prezentate de ei. 

FOTO Pro TV 

Momentul de dans contemporan prezentat la preselecţii de Silviu Daniel Mititelu a adus emoţie, bucurie şi sensibilitate pe scena talentului. În ultima semifinală live, Silviu va îmbina dansul cu teatrul şi promite să realizeze un spectacol extraordinar pentru telespectatori. La 15 ani, concurentul a fost chemat de către un coleg să danseze într-o trupă. Ulterior, a cunoscut o coregrafă care l-a ajutat să-şi descopere atuurile şi a venit la Bucureşti, unde a absolvit facultatea de Coregrafie din cadrul UNATC. Din 2014 activează în acest domeniu şi de-a lungul timpului a colaborat cu artişti importanţi din România. Îşi doreşte să câştige Românii au talent pentru a-şi putea aduce tatăl acasă, iar participarea în show reprezintă pentru el modul perfect prin care îşi poate transmite mesajul. Pe lângă dans, Silviu mai este pasionat şi de muzică. 

FOTO Pro TV 

Stanislav Binikovschi a făcut beatbox la preselecţii şi a adus ritmul în casele românilor. Pentru etapa semifinalelor LIVE, concurentul a pregătit o surpriză şi speră să impresioneze publicul cu momentul gândit şi realizat de el. Stanislav este autodidact şi a reuşit să ajungă la acest nivel după multă muncă şi excerciţiu. Îşi doreşte ca oamenii să fie mai fericiţi datorită lui şi speră să îi facă să se simtă bine. Familia şi colegii sunt alături de el, îl susţin şi îi spun adevărul atunci când greşeşte sau ceva nu-i iese cum ar trebui. Crede că poate câştiga competiţia şi se bazează foarte mult pe sinceritatea lui şi pe faptul că este în permanenţă el însuşi, transmiţând un mesaj din suflet. 

FOTO Pro TV 

Tibi Neuronu’ a venit la „Românii au talent“ să încânte juriul şi telespectatorii cu glumele sale şi a reuşit. Vinerea acesta, Tibi va reveni pe scena talentului cu un moment nou de stand-up comedy şi este pregătit să-i facă pe români să râdă în hohote. Concurentul face stand-up comedy de 11 ani şi a susţinut peste 1000 de spectacole până acum, iar tot acest timp l-a ajutat să-şi dea seama că acesta este talentul lui. A făcut şi face stand-up comedy în cluburi, teatre şi la evenimente private atât în ţară, cât şi în străinătate, în ţări precum Anglia, Irlanda, Germania sau Belgia. Cele mai fericite momente din viaţa lui au fost cele în care s-a apucat de stand-up şi în care a cunoscut-o pe iubita lui, cu care este împreună de mai bine de doi ani. 

FOTO Pro TV 

Vinerea aceasta, de la 20:30, telspectatorii vor aplauda talentul autentic şi se vor bucura de momente formidabile, prezentate de ultimii zece semifinalişti ai sezonului #7epic „Românii au talent“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările