Ana Porgras, Survivor Romania: „Nu sunt iubita lui Zanni, dar îl aştept la mine acasă”

Ana Porgras, Survivor Romania: „Nu sunt iubita lui Zanni, dar îl aştept
la mine acasă”

Ana Porgras

Eliminarea Anei Porgras (27 de ani) din competiţia „Survivor România” a şocat o ţară întreagă. Peste 100.000 de persoane au semnat o petiţie online, prin care au cerut Kanal D să o readucă pe Ana Porgras în competiţie. Campioana a revenit în ţară şi a făcut dezvăluiri la prima ei apariţie live, după eliminarea din junglă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ana a fost de departe una dintre cele mai competitive şi mai iubite concurente. Ea nu s-a remarcat prin show, mai exact prin conflicte şi victimizări la „Survivor România”, ci mai mult prin prisma rezultatelor sale sportive. „Am fost exact cum a fost toată România! Nu mi-a venit să cred! Când a zis domnul Dan: <Ana>, eu am zis <nu cred asta, e o glumiţă>! Eram şocată! Adusesem trei puncte pe cel mai greu traseu din Survior, era epuizant, ajungeam la final fără pic de forţă. Lumea a văzut cât de mult suflet am pus eu, cât de mult mi-am dorit să câştigăm. În a doua parte a zilei, când eram pe barcă, mă uitam la resorturi şi am zis: <cred că va ultima oară când le văd!> Am avut o presimţire că ies, aşa din nimic!”, a povestit Faimoasa, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Continuarea articolului pe click.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările