X Factor - Delia şi-a ales grupurile cu care merge în etapa umătoare

X Factor - Delia şi-a ales grupurile cu care merge în etapa umătoare

FOTO captură video Antena1

După Florin Ristei şi Loredana, a venit rândul Deliei să îşi prezinte echipa din Bootcamp. În ediţia difuzată vineri seara, la Antena 1, Delia a avut o misiune grea. A aşezat pe scaune primele trei gupuri intrate pe scenă, dar niciunul dintre acestea nu şi-a putut păstra locul până la final.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Jurata X Factor a intrat în competiţia scaunelor cu treisprezece grupuri, întrucât în ediţia trecută a format un nou grup, Oma Jali şi Elvis Silitra, concurenţii eliminaţi de Loredana, susţinând că ”nu ar trebui să plece oameni talentaţi acasă, când putem lucra în favoarea lor”.
De altfel, cei doi, care au format trupa Omajii, au avut o apariţie incendiară pe scenă, interpretând melodia "Show must go on", a legendarei trupe Queen.
 
Delia a avut o alegere grea de făcut, dar în cele din  urmă a decis care sunt trupele cu care vrea să atace etapa următoare, Battle-urile. Acestea sunt Rază de Lună, Omajii şi The Jazzy Jo Experience. A fost concurenţă acerbă, echipele, foarte determinate, însă originalitatea a fost cuvântul-cheie, după care Delia şi-a făcut alegerile. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările