VIDEO Reacţia lui Selly după comentariul lui CTP privind accidentul auto: a lansat o piesă în care a explicat cum face bani

VIDEO Reacţia lui Selly după comentariul lui CTP privind accidentul auto: a lansat o piesă în care a explicat cum face bani

Selly a lansat o piesă ca reacţie la criticile lui CTP după accidentul avut

Cunoscutul vlogger Selly (18 ani) a lansat, alături de trupa sa 5Gang, o piesă ale cărei versuri fac trimitere la ştirile apărute în presă despre el, cât şi la comentariul gazetarului Cristian Tudor Popescu, care l-a criticat pe acesta după ce a făcut accident cu bolidul în valoare de 70.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Selly a ajuns în atenţia gazetarului Cristian Tudor Popescu după ce a fost implicat într-un accident rutier. 
 
După ce Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, că trebuie să existe o decenţă a achiziţiilor, indiferent de câţi bani ai avea, 5Gang a lansat piesa „Hocus Pocus“, care începe cu declaraţiile făcute de gazetar. 
 
După înregistrarea cu jurnalistul încep versurile lui Selly, care par a fi o reacţie la ce a spus CTP: „Hocus pocus, apar banii. Cinci stele, ca sultanii. Bag un story, easy money. Sunt «preafericit» ca Dani“.
 
În videoclipul piesei apar şi câteva titluri din ziare cu Selly, iar versurile cântate sunt: „Da’ mă găseşti pe coperta Capital, bro. Vorbesc în Forbes numere, am numerar yo“. 
 
„Haterii, zât, lasă-i sa plece. Nu au decât să mă judece. Nu îi ascult, fiecare alege. Ce le dau eu se subînţelege“, „Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec“, sunt alte versuri ale melodiei.
 
 

Ce a spus Cristian Tudor Popescu după ce Selly a făcut accident

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro şi cu maşini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generaţii, care vine cu forţă, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii... Frumos, revoluţionar!... Şi-acum văz că prima lui grijă este să-şi ia la... cât are, nu ştiu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, îşi ia maşină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a şi ciocnit-o”, a spus CTP, vineri seara, la Digi24.
 
Întrebat ce este rău în asta, Cristian Tudor Popescu a răspuns: „Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o maşină înseamnă că ai nişte probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulţi. Problema nu este câţi bani ai, problema este decenţa consumului şi a achiziţiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câţi ai avea, mulţi, puţini”, a punctat Cristian Tudor Popescu.
 

Vlogger-ul a declarat că a muncit extrem de mult pentru a-şi cumpăra maşina visurilor lui, un Mercedes CLS 450, model 2019, de aproape 400 de cai putere.
 
„Eu n-am vrut să vorbesc despre subiectul acesta. Şi nici măcar nu am vrut să se afle. Dar din moment ce a ajuns peste tot în presă, haideţi mai bine să vă povestesc eu exact cum s-a întâmplat. Am făcut un accident din vina mea în sensul giratoriu de la Aviatorilor. Eu eram pe banda depărtată de sensul circular şi voiam să fac stânga. M-am încadrat prost, în timp ce tipul care a intrat în mine era aproape de sens şi în loc să facă stânga, el voia să meargă înainte. Deci, cumva, amândoi eram încadraţi prost. Acum cel mai important lucru din toată situaţia asta este că eu sunt bine, omul ăla este bine. Voiam în primul rând să ştiti toată treaba asta pentru că am văzut peste tot vorbindu-se de valoarea maşinii, că mi-am luat eu maşină scumpă şi că am stricat-o. Nimeni nu s-a gândit la faptul ca se putea intampla ceva mult mai rău. Toată lumea se gândea numai la lucrurile astea materiale. Maşina asta, toate astea sunt nişte fiare. Ele se schimbă, se repară, se îndreaptă, mă costă în jur de 5.000 de euro reparaţia“, a spus Selly, pe Instagram.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările