Maestrul Nicolae Botgros, infectat cu virusul SARS-CoV-2, a ajuns la ATI

Maestrul Nicolae Botgros, infectat cu virusul SARS-CoV-2, a ajuns la ATI

Conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară „Lăutarii” din Republica Moldova, a ajuns la secţia de Reanimare a Spitalului de Urgenţă din Chişinău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dirijorul Nicolae Botgros a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urmă cu câteva zile, fiind transportat atunci la Spitalul de Urgenţă Chişinău, unde se afla în stare gravă, dar stabilă, până în urma cu câteva zile.

Forma de SARS-CoV-2 pe care o are maestrul este însă una destul de serioasă, iar medicii au decis să îl ducă la secţia ATI a spitalului, pentru a-l ţine sub supraveghere.

Familia lui Nicolae Botgros a fost şi ea depistată pozitiv cu noul virus, fiul şi soţia sa aflându-se în prezent în izolare la domiciliu. Fiul său este şi cel care a făcut anunţul infectării maestrului, în urmă cu trei zile.

„În prezent Nicolae Botgros face o formă severă de COVID-19 şi este internat în Secţia Reanimare. Tratamentele sunt coordonate multidisciplinar cu cei mai buni specialişti din ţară”, a comunicat Dorina Arsene, purtătoarea de cuvânt a Instituitului de Medicină Urgentă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările