Inna, Irina Rimes şi Nicoleta Nucă susţin un concert caritabil. Simona Halep, printre invitaţi: când are loc evenimentul

Inna, Irina Rimes şi Nicoleta Nucă susţin un concert caritabil. Simona Halep, printre invitaţi: când are loc evenimentul

Inna FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţele Inna, Irina Rimes şi Nicoleta Nucă au acceptat invitaţia de a urca pe scena Sălii Palatului şi de a cânta pentru a-i susţine pe copiii cu boli incurabile îngrijiţi de Fundaţia Copii în Dificultate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul, în cadrul căruia Inna, Irina Rimes şi Nicoleta Nucă urcă pe scena Sălii Palatului pentru a cânta în scop caritabil pentru copiii cu boli incurabile, are loc pe 16 aprilie, de la ora 19.00, şi este dedicat împlinirii a 30 de ani de la înfiinţarea Fundaţiei Copii în Dificultate. 
 
Bilete pot fi achiziţionate de pe eventbook.ro.  
 
Evenimentul îşi propune strângerea de fonduri pentru îngrijirea copiilor, pentru a le oferi, la propriu, zile. În sprijinul copiilor de la Fundaţia CID şi-au anunţat până acum susţinerea personalităţi importante precum Simona Halep, Cristina Vărzaru, Cristian Chivu, Ivan Patzaichin, Marcel Iureş, Ştefan Bănică Jr. şi Dumitru Prunariu. Ei s-au alăturat campaniei caritabile Jeans4Dreams, care susţine eforturile Fundaţiei CID şi contribuie la împlinirea visurilor pe care le au micuţii îngrijiţi de angajaţii şi voluntarii fundaţiei. Vedetele au donat câte o pereche de blugi pentru susţinerea cauzei, iar în cadrul evenimentului de la Sala Palatului va fi organizată o Alee a Blugilor Celebri, unde aceştia vor fi expuşi. 
 
Toţi banii din donaţii vor ajunge la Fundaţia Copii în Dificultate. Cei care doresc să îi ajute pe aceşti copii pot dona 2 euro prin SMS, trimiţând mesajul „ZILE“ la 8844, sau pot face donaţii direct în contul RO60BRDE426SV39194474260.
 
Fundaţia Copii în Dificultate îngrijeşte peste 100 de copii care suferă de boli incurabile sau în fază terminală, sunt infectaţi cu HIV/SIDA, au tulburări din spectrul autist sau sunt aban-donaţi. Aceşti copii au nevoie de îngrijiri speciale, articole de hrană şi de igienă personală (in-clusiv scutece), servicii medicale, de recuperare, de asistenţă socială etc. Pentru fiecare copil, costul lunar al acestor servicii şi consumabile este de 7.819 lei. 
 
Totodată, alături de eforturile Fundaţiei CID au venit în ultimul an numeroşi oameni simpli, dar cu suflet mare. Aceştia au participat la curse de semimaraton, competiţii de alergare în oraş sau la munte, turnee de volei. În această primăvară, este organizată expediţia Himalaya Climb4Dreams, care vizează atingerea vârfului Lobuche (6.119 m).
 
Fondată în anul 1989 de către Children in Distress Marea Britanie, Fundaţia CID a derulat încă de la început programe pentru 18.000 de copii în dificultate, construind şi operând centre rezidenţiale tip hospice pentru copii infectaţi HIV/SIDA, cu boli cronice neurologice severe şi copii ai străzii.
 
În cei 28 de ani de activitate în România, Fundaţia CID a efectuat 518.400 de şedinţe de tera-pie ABA, 155.520 de şedinţe de kinetoterapie şi 54.000 de sesiuni de terapie cognitiv compor-tamentală destinate copiilor cu tulburări neurologice severe, 2.450 de evaluări psihologice complexe şi 1440 de şedinţe de hipoterapie pentru copiii cu TSA, 750 de şedinţe de consiliere psihologică pentru 150 de copii cu anxietate şi tulburări de învăţare şi de comportament.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: