Cele mai frumoase cântece pentru copii VIDEO

Cele mai frumoase cântece pentru copii VIDEO

Cântece pentru copii pot avea şi un scop educativ FOTO Captură Youtube

Pentru unii, muzica este un stil de viaţa, pentru alţii este doar un hobby. Cert este că, de-a lungul timpului, muzica a jucat un rol deosebit de important atât în societate, cât şi în viaţa fiecărui om. Fiind o formă de artă indispensabilă, ea nu ar trebui să lipsească nici din viaţa celor mici, cu atât mai mult cu cât repertoriul muzical destinat copiilor este foarte generos şi poate fi folosit în scop educativ.

Ştiri pe aceeaşi temă

De exemplu, cântecul pentru copii „Degeţele“ îi ajută pe cei mici să reţină mai uşor numele fiecărui deget în parte. Atât rimele simple, cât şi linia melodia veselă facilitează capacitatea de memorare a micuţilor, iar distracţia este garantată.

Pe canalul de Youtube „Cântece Copii TraLaLa“, foarte popular în rândul părinţilor, puteţi găsi sute de melodii pe care cei mici le vor adora cu siguranţă. Vă prezentăm astăzi câteva dintre cele mai populare cântece pentru copii.

Cântece pentru copii: „Elefantul Cici“

Cântece pentru copii: „Degeţele“

Cântece pentru copii: „Podul de piatră“

Cântece pentru copii: „Câte unul pe cărare“

Cântece pentru copii: „Căsuţa cu alune“

Cântece pentru copii: „Un elefant se legăna...“

Cântece pentru copii: „Un motan cât un pisoi“

Cântece pentru copii: „Iepuraş Coconaş“

Cântece pentru copii: „Acum e toamnă, da“

Cântece pentru copii: „Azi Grivei e mânios“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: