VIDEO Harvey Keitel joacă rolul unui poliţist corupt în filmul "Bad Lieutenant"

Filmul Bad Lieutenant a fost produs în anul 1992 şi este regizat de Abel Ferrara. Drama îl are în prima plan pe actorul Harvey Keitel, considerat în ca fiind "locotenentul rece".

Ştiri pe aceeaşi temă

Scenariul a fost scris de Zoë Tamerlis Lund, actriţă care a jucat şi un mic rol în acest film. Lund a fost adusă pe platourile de filmare de bel Ferrara, regizorul oferindu-i roluri în producţia sa anterioară, Ms. 45.

Mai citiţi şi:

VIDEO „Recompensă cu bucluc“ pentru Jennifer Aniston

Pentru a vedea filmul accesaţi acest link...

Keitel joacă rolul unui poliţist corupt în filmul Bad Lieutenant. Locotenentul cel rău trăieşte într-un univers al lui, unul plin de personaje obscure, droguri, violuri şi crime. Este căsătorit, are trei copii, însă viaţa sa familială există undeva, departe. Într-o dimineaţă, ducându-şi băieţii la şcoală, abia aşteaptă ca aceştia să coboare, iar el să meargă să-şi ia doza de cocaină.

Harvey Keitel este „the bad guy” aici, însă este perfect conştient de asta. Când o călugăriţă este violată, el merge la spital să o vadă. Mai apoi, află, cu surprindere, că aceasta i-a iertat pe tipii respectivi. Rămâne, pur şi simplu, uluit, permiţându-şi să spere că mai există o şansă şi pentru ispăşirea sa. Pentru că, până la urmă, „he is a fucking catholic”, după cum el însuşi se declară.

Finalul abrupt este unul normal. Bad Lieutenant nu conţine o poveste clasică. Nu există un caz pe care poliţistul trebuie să-l rezolve. Nu există vreo crimă ai căror autori să fie descoperiţi. Există doar persoana sa, care trebuie să găsească o cale de a supravieţui într-o lume din care nu mai are nicio ieşire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările