Natalie Portman revine în seria „Thor“: ce rol va avea

Natalie Portman revine în seria „Thor“: ce rol va avea

Natalie Portman FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Natalie Portman (38 de ani) se întoarce în franciza „Thor“, în noua producţie regizată de Taika Waititi (43 de ani), „Thor: Love and Thunder“.

Natalie Portman se va întoarce în franciza „Thor“, în care va juca rolul unei versiuni feminine a super-eroului principal, scrie The Independent.
 
Vestea a fost anunţată în contextul în care cei de la Marvel Studios au anunţat lista filmelor noi care vor fi lansate până în 2020, printre acestea aflându-se sci-fi-uri ca „Black Widow“, cu Scarlett Johansson în rol principal, sau sequel-uri la „Doctor Strange“ şi „The Eternals“, cu Angelina Jolie şi Richard Madden.
Regizorul Taika Waititi, care s-a aflat în spatele camerei la „Thor: Ragnarok“, se va întoarce pentru noua producţie din aventurile super-eroului, denumit oficial „Thor: Love and Thunder“.
 
Portman va relua rolul lui Jane Foster, alături de Chris Hemsworth, din cele două episoade anterioare, dar această dată personajul său va deveni o super-eroină, echivalentul feminin al lui Thor.
 
Personajul jucat de Tessa Thompson, Valkyrie, va apărea, de asemenea, în noul film.
 
„Thor: Love and Thunder“ va fi lansat în cinematografe în noiembrie 2021.

Jane Foster (Natalie Portman) FOTO Marvel Cinematic Universe
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: