Superba poveste de dragoste dintre Nathalie şi Alain Delon: „Iubirea noastră se consuma între râsete şi explozii de furie”

Superba poveste de dragoste dintre Nathalie şi Alain Delon: „Iubirea noastră se consuma între râsete şi explozii de furie”

Alain şi Nathalie Delon. Foto: Getty

E greu de stabilit cine a fost femeia vieţii lui Alain Delon, a iubit mai multe. Dar una singură a ajuns să-i poarte numele.

Ştiri pe aceeaşi temă

E vorba de Nathalie, actriţa pentru care starul a părăsit-o pe celebra Romy Schneider şi care a murit la începutul anului.

Paris, 1962. Clubul de noapte Régine’s e ticsit de lume. Tineri şi tinere îmbătaţi de libertatea anilor ’60, dornici să-şi întâlnească marea iubire printre aburi de alcool şi fum de ţigară.

În această mare de suflete pline de speranţă, cel mai sexy actor al Franţei o întâlneşte pe tânăra actriţă tocmai sosită la Paris, după o viaţă trăită în Maroc. El are 27 de ani şi o lume întreagă la picioare, ea 21 şi ambiţii uriaşe. El are o relaţie cu Romy Schneider, ea e căsătorită şi are o fetiţă. El e beat. Se aşază pe geanta ei şi când fata îi atrage atenţia, el...

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările