Soţia lui Benone Sinulescu acuză un fost impresar al artistului că a oferit presei informaţii false: „Nu a fost găsit inconştient, ci a căzut”

Soţia lui Benone Sinulescu acuză un fost impresar al artistului că a oferit presei informaţii false: „Nu a fost găsit inconştient, ci a căzut”

Foto Arhivă

Soţia lui Benone Sinulescu vorbeşte despre starea de sănătate a artistului. Ea a postat pe pagina lui de Facebook şi precizează că artistul nu a fost găsit inconştient, ci a căzut şi nu a dorit să fie internat. Aceasta adaugă că a încercat să evite mediatizarea situaţiei medicale pe care o are Benone şi că informaţiile false au fost transmise de un fost impresar.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.
 
Totusi, situatia impune cateva precizari:

In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata.
 
In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat.
 
Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.
 
In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.” a scris soţia artistului.
 
Informaţiile nedocumentate au fost răspândite în presă de fostul impresar Ionuţ Pavel, spune soţia artistului. Ea precizează că nu a fost întrebată de starea de sănătate a soţului, iar bărbatul a transmis mesaje „defăimătoare privind modul în care familia îl ingrijeste pe Nea Beni”.
 
„Se dovedeşte ca Beni pe bună dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni şi a încetat relaţiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Vă multumim pentru aprecierile şi gândurile bune şi să ne rugăm cu toţii pentru sănptatea îndrăgitului Benone Sinulescu.
 
Elena Sinulescu” a scris aceasta pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările