Robbie Williams a fost la un pas să fie asasinat. „Face parte din lucrurile nevăzute care se întâmplă când devii faimos”

Robbie Williams a fost la un pas să fie asasinat. „Face parte din lucrurile nevăzute care se întâmplă când devii faimos”

FOTO: Instagram

Robbie Williams a dezvăluit că în urmă cu câţiva ani a fost la un pas să fie asasinat, dar a reuşit să scape datorită prietenilor care au intervenit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Robbie Williams a spus că o persoană a fost plătită ca să-l omoare cu mulţi ani în urmă în perioada în care se afla în trupa Take That. 

El a reuşit să scape teafăr datorită unor prieteni care au intervenit, iar asasinul nu şi-a putut duce planul la capăt, potrivit Digi24. 

„Niciodată nu am povestit asta, dar am avut un contract pus pe capul meu.. Nu am spus asta public până acum. A trecut. Am prieteni. Face parte din lucrurile nevăzute care se întâmplă când devii faimos, iar la un moment dat eram incredibil de faimos, în stilul Michael Jackson”, a declarat Robbie Williams în timpul interviului.

Cântăreţul a mai spus că a avut nevoie de timp pentru a realiza că nu poate duce o viaţă normală.

„Vreau să merg în toate locurile normale dar nu pot deoarece oamenii vor să mă omoare. Îţi ia ceva timp ca să accepţi asta”, a precizat Williams.

Robbie Williams este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din întreaga lume, cu peste 80 de milioane de albume vândute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările