Ricky Martin şi soţul lui aşteaptă al doilea copil. Cum au făcut anunţul

Ricky Martin şi soţul lui aşteaptă al doilea copil. Cum au făcut anunţul

Jwan Yosef şi Ricky Martin FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul portorican Ricky Martin (47 de ani) şi soţul lui, Jwan Yosef (34 ani), aşteaptă al doilea copil împreună, dar va fi al patrulea pentru artist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ricky Martin a anunţat că el şi soţul lui, Jwan Yosef, aşteaptă al patrulea copil, potrivit publicaţiei „People“, citată de News.ro
 
Cântăreţul a dat vestea în timpul unui eveniment caritabil care a avut loc sâmbătă seară, 28 septembrie, în Washington, unde a participat alături de soţul lui şi de gemenii Matteo şi Valentino, în vârstă de 11 ani.
 
„Familia mea e aici. Jwan, te iubesc, Valentino şi Matteo, vă iubesc din tot sufletul, sunteţi puterea mea, mă inspiraţi în fiecare zi, mă motivaţi să continui să fac ceea ce fac şi sunteţi nişte copii minunaţi“, a spus el pe scenă, după ce a fost premiat pentru activismul LGBTQ şi acţiunile sale caritabile.
 
Martin a amintit-o şi pe fiica lui în vârstă de opt luni, Lucía Martin-Yosef: „E lumina vieţii mele“. 
 
„Şi, apropo, trebuie să anunţ că suntem însărcinaţi. Aşteptăm. Iubesc familiile mari“, a mai spus el în aplauzele publicului.
 
Luna trecută, cuplul a publicat prima imagine a fiicei lui, care s-a născut în preajma Crăciunului 2018.
 
 
Ricky Martin este şi tatăl gemenilor Matteo şi Valentino, care s-au născut atunci când cântăreţul avea o relaţie cu omul de afaceri Carlos González. 

Starul portorican, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef, născut în 1985. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram şi au o relaţie din 2016.
 
Într-un interviu pentru revista „Out“, Martin a explicat şi de ce îşi expune copiii pe copertele revistelor: „Vreau să normalizez acest lucru. Vreau ca oamenii să ne privească şi să vadă o familie, fără a se gândi că este ceva în neregulă. Asta este misiunea mea. Copiii mei m-au întrebat de ce au doi taţi şi le-am spus că suntem o familie modernă. Este un sentiment frumos de libertate.“

Ricky Martin, alături de soţul său şi gemenii din relaţia anterioară 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: