Regina Elisabeta a II-a a mai suferit o pierdere. Unul dintre consilierii regali a murit în ziua funeraliilor prinţului Philip

Regina Elisabeta a II-a a mai suferit o pierdere. Unul dintre consilierii regali a murit în ziua funeraliilor prinţului Philip

Michal Oswald a fost manager al hergheliei regale, lucrând şi pentru Regina Mamă, dar şi pentru Regina Elisabeta a II-a. FOTO: Shutterstock

Regina Elisabeta a II-a a mai suferit o pierdere. Consilierul său de încredere şi prieten apropiat, Sir Michael Oswald, a murit la vârsta de 86 de ani. Decesul acestuia a survenit în aceeaşi zi în care au avut loc funeraliile ducelui de Edinburgh, pe 17 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Michael Oswald s-a aflat în serviciul Reginei Elisabeta timp de aproape trei decenii, iar înainte a lucrat pentru Regina Mamă. Consilierul regal a murit la vârsta de 86 de ani, după o îndelungă luptă cu o boală necruţătoare, scrie Daily Mail.

“Întotdeauna spunea că are cea mai frumoasă slujbă din lume”, a declarat soţia sa, Lady Angela.

Michael Oswald a devenit manager al hergheliei regale, în 1970, şi a îndeplinit acest rol timp de 28 de ani. Prieten apropiat atât cu regina mamă cât şi cu Regina Elisabeta a II-a, Oswald era extrem de pasionat de îndatoririle sale regale.

“Îşi iubrea rolul, mergea oriunde doar pentru a urmări cursele de cai şi a continuat să urmărească astfel de evenimente chiar şi în ultimii ani de viaţă. Locuia în Norfolk, dar accepta să conducă bucuros tocmai până în Exeter. La un moment dat, chiar regina a menţionat că Oswald ar trebui oprit din a mai călători în toată ţara”, a declarat un apropiat al reginei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările