Reese Witherspoon: „La 40 de ani ştii cine eşti şi ce vrei“

Reese Witherspoon: „La 40 de ani ştii cine eşti şi ce vrei“

Reese Witherspoon seamănă mult cu Blonda de la drept, filmul care i-a asigurat succesul (Foto:Getty Images)

Femeia- buldozer, cum i se mai spune la Hollywood, sătulă de stereotipuri pline de misoginism, a revenit în forţă şi plănuieşte să construiască un imperiu cinematografic după chipul şi asemănarea ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

La 43 de ani, putem spune că a atins maturitatea pe toate planurile, iar anul care tocmai a început o va propulsa cu siguranţă în carieră. Căci noua producţie Apple TV, The Morning Show, în care joacă alături de Jennifer Aniston, a cunoscut deja succesul la nivel internaţional. Acesta pune accentul pe dezvoltarea femeilor în societate, în umbra mişcării #metoo. Şi dacă urmărim parcursul ei din ultimii ani, vom descoperi că, din Blonda de la Drept, Reese s-a transformat într-o actriţă foarte bine cotată la Hollywood, cu o avere de peste 240 milioane de dolari. În prezent, actriţa locuieşte în Los Angeles împreună cu soţul ei, Jim Toth, agent la Hollywood, fiul lor în vârstă de 6 ani, Tennessee, şi cei doi adolescenţi din căsnicia cu Ryan Philippe, Ana (19) şi Deacon (15). Dar iată povestea ei recentă despre viaţa pe care o duce în prezent în tumultuosul Tinseltown.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările