Prinţul Charles, pus în încurcătură de una dintre regulile impuse de coronavirus VIDEO

Prinţul Charles, pus în încurcătură de una dintre regulile impuse de coronavirus VIDEO

Prinţul Charles (71 de ani) a oferit câteva momente amuzante la o îndatorire regală, care au fost surprinse de camerele de filmat, deoarece a uitat de una din regulile impuse de Coronavirus, aceea de a nu strange mâna cu cineva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dată fiind creşterea numărului de persoane infectate cu coronavirus, a fost luată decizia ca oficialii, pentru a evita infectarea şi răspândirea virusului, să nu mai strângă mâna cu nimeni în semn de salut. 
 
Însă, deşi familia regală a fost instruită în acest sens, prinţul Charles a uitat de această regulă şi a fost surprins în timp ce încerca să dea mâna cu cei pe care i-a întâlnit la o îndatorire regală la care a participat în Londra.
 
Pe filmare se vede cum prinţul de Wales coboară din maşină şi a întins mâna să „dea noroc“ în momentul în care este întâmpinat, mai apoi retrăgând-o după ce şi-a dat seama că a greşit. Acest lucru nu s-a întâmplat doar o dată, ci de două ori, la interval de doar câteva secunde, suveranul amuzându-se pentru moment. Ulterior, el a recurs la salutul indian Namaste. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările