Pilotul Titi Aur, infectat cu coronavirus şi dezamăgit de reacţiile coronascepticilor: „Nu mai transmiteţi acea minciună că nu există COVID”

Pilotul Titi Aur, infectat cu coronavirus şi dezamăgit de reacţiile coronascepticilor: „Nu mai transmiteţi acea minciună că nu există COVID”

Pilotul Titi Aur

Titi Aur (57 de ani) se află internat în spital, după ce s-a imboln[vit de COVID-19.  Cunoscutul pilot  de raliuri a transmis un mesaj disperat celor care nu cred în existenţa virusului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Titi Aur a ajuns la spital pe 1 aprilie, după ce starea lui s-a deteriorat brusc, având o formă galopantă de Covid. „Sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat şi am ajuns până la 45 %”, a spus Titi Aur, în emisiunea „La Măruţă“, direct de pe patul de spital.

Pilotul spune că nu înţelege cum a reuşit să se infecteze, pentru că a purtat mereu mască şi a respectat toate restricţiile. „De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă. Am zis că ăsta-i Covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzaţie de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat. Eram sufocat, veneam cu saturaţia sub 70 la sută. Este traumatizant. Ştiam despre COVID-19, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut faţa de un an de zile. Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraţilor, nu mai transmiteţi acea minciună că nu există Covid. Deveniţi autorii morali ai unor tragedii. Transmiteţi un mesaj eronat. Există COVID-19 şi este foarte adevărat!”, a mai spus Titit Aur, în emisiunea ”La Măruţă”, de la Pro TV, conform click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările