Paula Seling dă glas unui personaj din „Maşini 2“

Cântăreaţa Paula Seling dublează vocea personajului Holley Viteză în cea mai nouă ecranizare „Maşini 2"(„Cars 2").

Ştiri pe aceeaşi temă

Vocea plăcută a Paulei Seling a recomandat-o pentru a fi dublura vocală a personajului Holley Viteză în cea mai nouă animaţie a Studiourilor Walt Disney, pentru realizarea căruia a fost folosită cea mai nouă tehnologie în materie de efecte speciale. Acest lucru permite spectatorilor să experimenteze emoţiile curselor la intensitate maximă, asemenea unei curse de pe un circuit real.
Celebra peliculă aduce în prim plan îndrăgitele personaje Disney, într-o atmosferă plină de umor şi aventură. Alături de Florian Ghimpu, care îi va da glas celebrului Fulger McQueen, Paula (Holley Viteză) va intra în cursa vieţii, iar Grand Prix-ul Mondial, locul unde se întâlnesc cele mai spectaculoase maşini din lume, îi va purta pe protagonişti în toate colţurile lumii dar şi prin periculoasa aventură a spionajului. Pe urmele lor va fi mereu Şeriful - dublat în limba română de îndrăgitul actor Alexandru Arşinel.
În calitate de jurată a emisiunii „X Factor", Paula Seling îşi dă întâlnire telespectatorii care apreciază muzica în fiecare sâmbătă, de la 20:20.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: