O statuie a lui Ed Sheeran, într-un parc din Moscova: cum este înfăţişat artistul. Reacţiile fanilor: „E înfricoşător de sexy“

O statuie a lui Ed Sheeran, într-un parc din Moscova: cum este înfăţişat artistul. Reacţiile fanilor: „E înfricoşător de sexy“

Ed Sheeran FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţului britanic Ed Sheeran (28 de ani) i-a fost ridicată o statuie, de aproximativ cinci metri, într-un parc din Moscova, iar fotografia cu aceasta face înconjurul internetului. Artistul urmează să susţină un concert în capitala Rusiei pe 19 iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se pare că Ed Sheeran este foarte iubit în Rusia. Înainte de concertul pe care îl va susţine în Moscova, artistului i-a fost ridicată o statuie imensă în Parcul Gorky, scrie The Independent.
 
Omagiul îl înfăţişează pe iubitul cântăreţ întins, într-o poziţie relaxată, ţinându-şi capul în mâna dreaptă. 
 
Statuia lui Ed Sheeran este îmbrăcată într-o cămaşă albă, inscripţionată cu numele artistului, pantaloni scurţi de culoare roşie, şosete albe lungi şi are chiar şi câteva tatuaje, cât şi ochelari de soare. 
 
FOTO Yandex Music 
 
Bineînţeles, fanii artistului au reacţionat în mediul online pentru a comenta statuia starului, făcută în colabarare de către Yandex Music şi Warner Music Russia.
 
„Aţi văzut statuia lui Ed Sheeran din Rusia? E uimitoare!“, „Statuia lui Ed Sheeran în şosete e de vis!“, „Statuia lui Ed Sheeran de la Moscova. Înfricoşător de sexy...“, sunt câteva dintre comentarii. 
 
Statuia a fost observată şi de un utilizator Twitter britanic „prieten“ cu cineva din Rusia: „Apropo, am un prieten în Rusia, nu suntem cu adevărat prieteni, dar mi-a trimis un ceai rusesc şi salutări de la soţia lui. Nu asta vreau să spun, ci faptul că a văzut o statuie de 5 metri a lui Ed Sheeran construită într-un parc din Moscova. Wow“.
 
Se pare că mulţi dintre fanii artistului britanic s-au grăbit să ajungă în parc, crezând chiar că însuşi Ed Sheeran se află acolo, scrie Daily Mail.
 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: