Prinţul Harry şi Meghan Markle nu s-au căsătorit cu 3 zile înainte de nunta oficială, cum au susţinut în timpul interviului acordat lui Oprah

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu s-au căsătorit cu 3 zile înainte de nunta oficială, cum au susţinut în timpul interviului acordat lui Oprah

Prinţul Harry şi Meghan Markle, la interviul cu Oprah  Sursă foto: Captură video

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu s-au căsătorit cu trei zile înainte de ceremonia oficială, cum au spus cei doi în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey, conform certificatului lor de căsătorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

La interviu, Meghan Markle i-a spus lui Oprah că s-a căsătorit cu Harry cu trei zile înainte de nunta publică de pe 19 mai 2018, scrie HotNews
 
Această declaraţie a atras atenţia mai multor persoane. În cele din urmă, publicaţia „The Sun“ a obţinut documentul pentru care a plătit 42 de lire sterline la oficiul britanic, instituţia care deţine actele civile. Cerificatul atestă că cei doi s-au căsătorit pe 19 mai, nu cu trei zile mai devreme. 
 
„Îmi pare rău dar Meghan este confuză sau clar dezinformată. Ei nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme în faţa Arhiepiscopului de Canterbury. Licenţa specială la redactarea căreia am contribuit le-a permis să se căsătorească la capela St. George din Windsor şi ce s-a întâmplat acolo în 19 mai 2018 a fost văzut de milioane de persoane din întreaga lume. A fost nunta oficială recunoscută de Biserica Anglicană şi lege“, a declarat Stephen Borton, un fost oficial care a ajutat la redactarea documentului.  
 
Biroul Arhiepiscopului de Canterbury nu a dorit să comenteze ştirea.
 
Mark Edwards, un preot din Newcastle, a declarat, însă, săptămâna trecută, că a luat legătura cu Biroul şi i s-a confirmat că pe 19 mai a avut loc căsătoria, odată cu ceremonia oficială. Declaraţia lui Meghan Markle a pus-o pe seama unei neînţelegeri ivite din cauza originilor ei americane. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările