Liviu Vârciu are COVID-19. „Trebuie să ştii când să faci COVID, nu aşa. L-am luat fix de Crăciun”

Liviu Vârciu are COVID-19. „Trebuie să ştii când să faci COVID, nu aşa. L-am luat fix de Crăciun”

Liviu Vârciu are COVID-19, FOTO Antena 1

Liviu Vârciu a anunţat recent în mediul online că a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Vârciu şi-a început mesajul prin a le ura tuturor urmăritorilor săi un Crăciun fericit, însă urarea s-a transformat imediat într-o dezvăluire neaşteptată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu Vârciu s-a alăturat  listei de vedete care au fost depistate cu coronavirus, după le-a mărturisit fanilor săi că este bolnav şi se află în izolare. În stilul său caracteristic, el a început să glumească despre întreaga situaţie, mai ales că s-a infectat în prag de sărbători, scrie Click.ro.
 
„Crăciun fericit dragilor să fiţi sănătoşi că e cel mai important şi dacă vine Moş Crăciun la voi şi-l vedeţi să-i spuneţi să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să ştii când să faci Covid, nu aşa. L-am luat fix de Crăciun”, a anunţat Liviu Vârciu pe contul său personal de Instagram.
 
„E bine ca nu imi mai bat capul cu Moş Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveţi sărbători liniştite, fericite şi purtaţi mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă”, a mai glumit Vârciu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările