James Bond se întoarce VIDEO

James Bond se întoarce  VIDEO

Daniel Craig este la al treilea său film în care joacă rolul lui James Bond

Noua peliculă care îl are în centru pe celebrul spion, „007: Coordonata Skyfall", ajunge în cinematografele româneşti vinerea aceasta. Criticii spun că este cel mai bun film al francizei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea mai nouă aventură a agentului secret James Bond va putea fi vizionată pe marile ecrane din România începând cu vineri, 26 octombrie, la doar trei zile după premiera mondială de la Londra. Criticii britanici, care au avut ocazia să vadă pelicula cu două săptămâni înaintea lansării în cinematografe, spun că cel de-al 23-lea film al francizei „James Bond" este cel mai bun dintre toate de până acum.

Cotidianul „The Telegraph" a acordat peliculei patru stele din cinci, iar cel care semnează recenzia, Robbie Collin, a scris că „«Skyfall» reuneşte elementele clasice cu care Ian Fleming (scriitor britanic, creatorul personajului James Bond - n.r.) a dat viaţă celui mai cunoscut spion - maşinile, armele, locurile exotice şi femeile frumoase - într-o aventură pe care chiar şi Fleming ar considera-o nebună. (...) Actorul Javier Bardem creează cel mai bizar erou negativ de la epoca Roger Moore încoace. (...) Cred că «Skyfall» va avea un succes de proporţii, care va atinge stratosfera". De asemenea, criticul de film al cotidianului britanic „The Daily Mail" a acordat peliculei cel mai mare număr de stele şi a apreciat foarte mult interpretarea actriţei Judi Dench, care joacă şi de această dată rolul lui M, şefa serviciilor secrete britanice. Chiar şi melodia de pe coloana sonoră a noii pelicule s-a bucurat de succes. Ea este interpretată de Adele şi a intrat foarte repede în playlist-urile posturilor de radio.

Premiera peliculei are loc chiar în luna aniversării a cinci decenii de la prima apariţie a agentului 007 pe marile ecrane. Pe 5 octombrie 1962 se lansa pelicula cu numărul unu a francizei „James Bond", „Dr. No". De anul acesta, 5 octombrie a fost declarată „Ziua James Bond". În cei 50 de ani de existenţă, cel mai bun spion al tuturor timpurilor a călătorit prin toată lumea, iar acum se întoarce acasă. Acţiunea filmului se petrece în mare parte în Londra şi în Scoţia, dar există şi scene filmate în China.

Vezi aici trailerul:


Daniel Craig, agentul cel mai puţin seducător

Şase actori au interpretat rolul agentului 007 în cele 23 de pelicule ale francizei „James Bond": Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig. Cu toţii sunt curajoşi, carismatici şi seducători, dar fiecare dintre ei are propria personalitate. Revista „The Economist" a inventariat de curând obiceiurile celor şase agenţi secreţi. Din analiză reiese că Pierce Brosnan ar fi cel mai dur James Bond. El a făcut, în medie, 19 victime în fiecare peliculă în care a interpretat rolul spionului britanic.

George Lazenby, care a jucat într-un singur film al francizei (în 1969), a făcut cele mai multe cuceriri feminine. La acest capitol, Daniel Craig este codaş. El pare mai preocupat de paharele de Martini decât de personajele feminine, dacă ne luăm după cantitatea de alcool consumată. Potrivit analizei, el este cel mai mare băutor de Martini dintre cei şase agenţi secreţi. Lucrurile s-ar putea schimba însă odată cu noua peliculă, pentru că un producător de bere s-a asigurat că Bond nu va mai bea Martini.

Fata Bond face reclamă pentru Dacia Duster

Cel mai râvnit rol feminin din pelicula cu James Bond, al partenerei agentului secret, este jucat în noul film de franţuzoaica (de origine cambodgiană) Bérénice Marlohe. Actriţa nu a apărut prea des pe marele ecran, ea jucând mai mult în producţii de televiziune. Bérénice Marlohe s-a remarcat şi ca model. Ea a dat celebra maşină Aston Martin a lui Bond pe Dacia Duster, pe care o promovează. Actriţa a apărut într-o reclamă pentru Dacia, difuzată şi în ţara noastră.

Bérénice, în vârstă de 33 de ani, a declarat de curând că „fata Bond (n. r. - partenerele agentului sunt numite generic „Bond girls") a murit. Ea a devenit istorie. Este momentul să apară femeia Bond".

Vezi aici reclama în care apare actriţa:


Noul Sony Xperia, telefonul agentului 007

Tot la capitolul profit poate fi trecut şi smartphone-ul pe care îl promovează James Bond în „007: Coordonata Skyfall": Sony Xperia T. El a fost lansat la începutul lunii octombrie, iar în spotul publicitar apare chiar agentul 007. Cu o cameră HD de 13 megapixeli, un procesor dual-core cu frecvenţă de 1,5 GHz şi sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, noul telefon de la Sony are deja vânzări foarte bune. Cumpărătorii vor primi odată cu telefonul tonuri de apel din coloana sonoră a peliculei. El costă aproximativ 530 de euro.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările