Irina Vizer, ex ASIA şi soţul ei, Marius Vizer, au devenit părinţi. Cum a decurs naşterea şi ce nume va primi copilul

Irina Vizer, ex ASIA şi soţul ei, Marius Vizer, au devenit părinţi. Cum a decurs naşterea şi ce nume va primi copilul

Marius Vizer şi Irina Vizer FOTO Arhivă personală

Irina Vizer (40 de ani) fostă membră în trupa ASIA şi soţia preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer (61 de ani), a născut astăzi o fetiţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Momente de fericire în familia soţilor Vizer. Fosta cântăreaţă a născut astăzi, la Viena, o fetiţă care va primi numele de botez Scarlett-Maria. 

Naşterea a decurs fără probleme, iar Irina se simte foarte bine.

„Fata cu codiţe“ din trupa ASIA formează un cuplu cu omul de afaceri Marius Vizer de 13 ani, cu care s-a căsătorit în 2015, la Budapesta. 

„Mă simt un om iubit, norocos şi împlinit, din tablou mai lipseşte doar un copil, pe care sper să-l avem cât mai curând“, declara Irina în urmă cu trei ani. 

Irina Vizer şi soţul ei, Marius Vizer, în ziua nunţii FOTO OK Magazine

Trupă de succes în 2000

Irina Vizer a făcut parte din ASIA, una dintre cele mai îndrăgite trupe muzicale ale anilor 2000. Numele trupei provine de la cele patru cântăreţe din „formula“ iniţială: Anca, Sorana, Irina şi Anemona. După cinci ani de succes, Irina a ales să se desprindă de colegele ei, pentru a-l urma peste hotare pe Marius Vizer. În 2006, s-a destrămat şi formaţia, dar fetele şi-au continuat cariera muzicală.

FOTO Click

Citeşte şi: 

Irina Nicolae, ex ASIA, despre Marius Vizer: „M-a cucerit prin naturaleţea sufletului său“

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările