Gina Pistol, cea mai sexy româncă

Gina Pistol, cea mai sexy româncă

Gina Pistol, cea mai sexy româncă

Marţi seară, revista FHM a prezentat clasamentul celor mai dorite femei în 2009. „Bebeluşa“ Delia (locul 4), Monica Columbeanu (locul 6), Simona Pătruleasa (locul 7) şi Corina Caragea (locul 9) sunt celelalte românce din primele 10 poziţii ale topului.

Marţi seară, la club Cabaret din Bucureşti a fost anunţat oficial topul celor mai sexy femei din România.

Cea mai frumoasă şi provocatoare româncă din anul 2009 a fost aleasă de către cititori, prin vot online, Gina Pistol. Varianta românescă a topului FHM cuprinde şi nume din clasamentul internaţional, realizat de ediţia americană a cunoscutei reviste pentru bărbaţi.

Evenimentul a început cu prezentarea locurilor 50-100. Pe scenă a urcat Vali Bărbulescu, care a întreţinut atmos­fera pe tot parcursulul serii. El a făcut o mică descriere picantă a fiecărei femei din clasament.

Top 50 plin de românce

Prezentarea topului a fost întreruptă de un recital susţinut de Tina, participantă la finala românească a concursului Eurovision din acest an. Topul 50 a fost deschis de vedeta Acasă TV Adela Popescu. Cele două mari dive, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, s-au clasat pe locurile 40, respectiv 20.

Dintre româncele care au ocupat poziţii pe primele locuri din top 50, doar Cosmina Păsărin (locul 45), Andreea Bălan (locul 17), Corina Caragea (locul 9), Monica Columbeanu (locul 6) şi Gina Pistol, cea mai sexy româncă de anul acesta, au venit să‑şi ridice trofeele.

În timp ce Cosmina Păsărin le-a mulţumit românilor şi i-a îndemnat să aleagă în continuare femeile cu frumuseţe naturală, Andreea Bălan a spus că realizatorii topului au contribuit la schimbarea imaginii sale şi au transformat-o din copiliţa care era în urmă cu câţiva ani în femeia sexy care este acum.

Gina Pistol, un salt peste 67 de locuri

„În ultimul timp m‑am ocupat cu alte probleme şi am uitat de existenţa acestui top. Oricum, mă bucur că am fost aleasă printre primele 10 femei pe care le consideră românii sexy“, a spus Monica Columbeanu foarte degajată, care anul trecut ocupa doar locul 70 în preferinţele românilor.

Cu toate că în club se aflau aproximativ o mie de persoane, atmosfera nu a fost una foarte entuziastă, cei prezenţi păstrându-şi aplauzele doar pentru ocupanta primului loc.

Gina Pistol a venit însoţită de familie şi, odată ajunsă pe scenă, a spus că mama sa este, cu siguranţă, cea mai fericită pentru acest premiu. Imediat după decernarea premiului, Gina Pistol a plecat la bordul unui Ferrari roşu. Ea a ocupat anul trecut în clasament poziţia 68. Seara a fost încheiată de Andreea Bălan, care a cântat şi a dansat împreună cu publicul. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările