FOTO Alina Binder şi fostul Principe Nicolae se pregătesc să devină părinţi. Ce planuri au cei doi

FOTO Alina Binder şi fostul Principe Nicolae se pregătesc să devină părinţi. Ce planuri au cei doi

Alina Binder şi soţul său, fostul Principe Nicolae, vor deveni părinţi luna viitoare, sarcina ajungând în luna a 8-a.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul Principe Nicolae a anunţat pe Facebook pe 1 iunie că va deveni tată pentru a doua oară, având deja o fetiţă dintr-o relaţie anterioară cu Nicoleta Cîrjan. În postarea sa, Nicolae spune că cel mic va fi educat în spiritul valorilor tradiţionale şi al iubirii faţă de ţară.

Aflată în luna a opta de sarcină, Alina a postat câteva fotografii în parc, menţionând că aşteaptă „minunea iubirii”. În fotografii apare şi soţul său, ambii fiind relaxaţi şi fericiţi.

„A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat de asta. Soţia mea nu a avut deloc probleme sau alte provocări. Legat de data naşterii, aceasta va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie o naştere naturală”, a declarat Nicolae pentru Adevărul.

Sexul copilului nu a fost încă dezvăluit de părinţi, însă fostul Principe a vorbit deja despre botez cu cei de la OK Magazine: „Încă nu am ales un loc pentru botez, însă Curtea de Argeş este una dintre opţiuni. Printre opţiuni este şi Sinaia. Încă nu am luat o decizie. Mai este timp până la botez, deci avem timp să luăm în calcul mai multe locuri.”

Anul trecut, Nicolae a fost dezmoştenit de către Regele Mihai şi exclus din linia de succesiune a Casei Regale, un eveniment detaliat de cei de la Click.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările