Florin Călinescu, reacţie emoţionantă după moartea gimnastei de 15 ani de la „Românii au talent“

Florin Călinescu, reacţie emoţionantă după moartea gimnastei de 15 ani de la „Românii au talent“

Florin Calinescu

La doar 15 ani, Emma Neagu, ajunsă în semifinale la „Românii au talent“ în acest sezon, a murit din cauza cancerului osos. Florin Călinescu, jurat al concursului de talente, a reacţionat după ce a aflat de moartea tinerei.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Emma. Te rog să ne ierţi!” este reacţia de pe Facebook a lui Florin Călinescu unde a pulicat şi o fotografia cu adolescenta.

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2017. Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde copila s-a născut şi unde devenise o adevărată voce de susţinere a copiilor care sufereau de aceeaşi boală. 

 „Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final“, se arată într-un text privind detalii legate de înmormântare.

Emma Neagu a devenit cunoscută şi în România după apariţia în sezonul nouă „Românii au talent“, unde a impresionat prin ambiţia şi spiritul ei.

La “Românii au talent”, Emma a impresionat juraţii, aşa cum a impresionat o ţară întreagă:

„Să văd un copil în faţa mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu. 

„Este admirabil mesajul pe care îl transmiţi. Te admir şi te iubesc”, a adăugat Andra.

Pasionată de gimnastică şi dedicată ei încă de la vârsta de trei ani şi jumătate, Emma a reuşit să facă performanţă în acest domeniu în ciuda faptului că a ales să-i fie amputat piciorul, tocmai pentru a putea să-şi urmeze pasiunea.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările