Ducesa Kate, în centrul atenţiei la prima recepţie găzduită de soţul ei, prinţul William

Ducesa Kate, în centrul atenţiei la prima recepţie găzduită de soţul ei, prinţul William

Prinţul William şi soţia sa, ducesa Kate, au întâmpinat peste 20 de şefi de stat FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul William a găzduit prima sa recepţie la Palatul Buckingham, însă soţia sa, ducesa Kate, a fost în centrul atenţiei şi a întreţinut atmosfera. Experţii regali spun că acest eveniment dă startul unei noi ere pentru monarhie, una în care ducii de Cambridge vor fi actorii principali, în contextul „Megxit“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Summit-ul de investiţii Marea Britanie-Africa a început la Londra, iar cu această ocazie prinţul William a fost pentru prima dată gazda unei recepţii la Palatul Buckingham, evenimentul fiind un succes. 
 
Ducele de Cambridge a fost susţinut de soţia sa, Kate Middleton, dar şi de alţi membri seniori ai familiei regale, între care prinţul Edward şi soţia sa, Sophie, contesă de Wessex, şi prinţesa Anne. 
 
Regina Elisabeta şi prinţul Charles nu s-au aflat printre invitaţi. Nici prinţul Harry nu i-a fost alături fratelui său, cu doar câteva ore înainte de recepţie zburând în Canada pentru a se reuni cu soţia sa, Meghan, şi cu fiul lor, Archie. 
 
William şi Kate preiau controlul FOTO Guliver/Getty Images 

Ducii de Cambridge i-au primit la Palat pe premierul britanic Boris Johnson şi alţi 21 de şefi de stat şi miniştri africani. 
 
În ciuda situaţiei încordate din ultimele săptămâni, odată cu despărţirea ducilor de Sussex de monarhie, William şi Kate au făcut o figură frumoasă, fiind într-o stare de spirit excelentă. Presa britanică spune chiar că această recepţie marchează începutul unei noi ere pentru familia regală britanică, ducii de Cambridge urmând să preia controlul.
 
Ducesa Kate, extrem de relaxată şi jovială FOTO Guliver/Getty Images  

Kate Middleton a reuşit şi de această dată să atragă toată atenţia atât cu ţinuta sa strălucitoare, cât şi cu atitudinea jovială. Ducesa de Cambridge a optat pentru o rochie roşie din dantelă cu paiete, în valoare de aproximativ 500 de euro, pe care a accesorizat-o cu pantofi şi un plic în aceeaşi nuanţă şi cercei cu rubine. 
 
Kate a strălucit la propriu FOTO Guliver/Getty Images 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: