Dakota Johnson şi Chris Martin s-au despărţit: care ar fi motivul

Dakota Johnson şi Chris Martin s-au despărţit: care ar fi motivul

Dakota Johnson şi Chris Martin FOTO Harper's Bazaar

Actriţa din „Firfty Shades of Grey“, Dakota Johnson (29 de ani), şi solistul trupei Coldplay, Chris Martin (42 de ani), s-au despărţit după doi ani de relaţie.

Chris Martin şi Dakota Johnson, care nu şi-au confirmat oficial niciodată relaţia, s-au despărţit la finalul lunii mai, relatează Cosmopolitan.
 
Potrivit presei străine, Chris Martin le-a mărturisit recent prietenilor că este din nou singur. Amicii lui s-au declarat surprinşi de această veste ţinând cont de faptul că cei doi erau împreună de aproape doi ani şi chiar începuseră să vorbească despre căsătorie. 
 
„Chris şi Dakota păreau mereu fericiţi împreună. Vorbeau despre logodnă, iar acum, când el ne-a spus că au luat-o pe drumuri diferite, a fost o reală surpriză pentru toată lumea“, a declarat unul dintre prietenii cântăreţului.
 
Presa americană speculează că motivul separării celor doi ar fi faptul că actriţa nu se simţea pregătită să îşi întemeieze o familie, ci să se concentreze asupra carierei, în timp ce Chris Martin îşi dorea un copil, scrie Express.co.uk.
 
Mai mult, Chris Martin cumpărase recent o vilă pe plajă, în Malibu, în valoare de 5,6 milioane de dolari, unde urma să locuiască alături de Dakota, sursa apropiată artistului adăugând: „El spera să locuiască împreună şi să îşi construiască o familie, dar Dakota i-a spus că încă nu este pregătită pentru asta“.
 

Chris şi Dakota nu au confirmat oficial niciodată că se întâlnesc şi nu au vorbit cu presa despre relaţia lor, însă cu puţin timp în urmă şi-au făcut tatuaje de cuplu. 
 
 
Reprezentanţii celor doi nu au comentat informaţiile apărute, dar un vecin din Malibu a mărturisit: „Am observat un camion mare în faţa casei lor, la mijlocul lunii mai, când ea s-a mutat. Este păcat, pentru că într-adevăr arătau ca şi cum ar fi fost profund îndrăgostiţi unul de celălalt. Nu se fereau în public. I-am văzut de multe ori plimbându-se de mână pe plajă şi îţi dădeau impresia că relaţia lor este foarte puternică“.
 
Este cunoscut faptul că Chris Martin încă ţinea legătura cu Gwyneth Paltrow, fosta lui soţie. Mai mult, atât Chris, cât şi Dakota, au celebrat cu Gwyneth Paltrow ziua ei de naştere, alături de un alt prieten care a publicat, în mediul online, o fotografie cu cele două femei. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Consciously throupling

A post shared by Derek Blasberg (@derekblasberg) on

 
Gwyneth Paltrow şi Chris Martin s-au despărţit în martie 2014, după o căsnicie de zece ani. La nu mai puţin de un an de la destrămarea cuplului, Paltrow şi Martin au semnat documentele necesare pentru divorţ. Surse apropiate fostului cuplu, citate de „Daily Mail“, au declarat că între cei doi nu au existat dispute pe tema averii şi a custodiei celor doi copii pe care îi au împreună.
 
Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea, definită de cei doi drept „separare conştientă“, într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com. „Oricum, suntem şi vom fi întotdeauna o familie şi în numeroase moduri suntem mult mai apropiaţi decât am fost vreodată. În primul rând, suntem părinţii a doi copii incredibili şi cerem să ne fie şi să le fie respectată viaţa privată, mai ales în aceste momente dificile”, a declarat Paltrow la vremea respectivă.
 
În octombrie 2014, vocalul şi chitaristul trupei Coldplay, Chris Martin, a avut o relaţie, de patru luni, cu actriţa Jennifer Lawrence, în timp ce Gwyneth Paltrow s-a întâlnit cu Brad Falchuk, producător şi regizor de televiziune american, cu care s-a şi căsătorit în urmă cu şase luni.
 
Dakota Johnson este fiica actorilor Melanie Griffiths şi Don Johnson şi nepoata actriţei favorite a lui Hitchcock, Tippi Hedren. Actriţa este cunoscută, în special, pentru scenele nud din „Fifty Shades of grey“, dar şi din filmul „A Bigger Splash“.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările